Blogi on muuttanut!

Tervetuloa tutustumaan uusiin kotisivuihini ja uuteen blogiini, joka on Hullujen teekutsujen luonnollinen jatkumo. Uudessa blogissani kirjoitan pääasiassa itsetuntemukseen, elämäntaitoon, arkipäivän henkisyyteen, tietoiseen läsnäoloon, itsensä rakastamiseen ja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin liittyvistä asioista. Blogin avajaisten kunniaksi arvon myös lähiaikoina lukijoiden kesken ihania luonnonkosmetiikkatuotteita. Toivottavasti nähdään siellä!16.4.2012

Merihirviöitä ja unisähköposteja


Lepäilin lähes täyspäiväisesti pari viime päivää, jotta jaksoin eilisen lähes 12 tunnin työrupeaman. Lepäily on mahdollistanut pitkät neliväriunet - mukana myös ääni, tuoksut ja tuntumat. Merihirviö istui päälleni merenpohjassa. Yritin olla liikkumatta, ettei se olisi huomannut minua. Myöhemmin pakenin korkean hotellin kattohuoneistoon. Merihirviö oli kasvattanut monta päätä pitkinen kauloineen ja kurkisteli ikkunoista sisään talon molemmilta puolilta.

Viime yönä sain unisähköpostin, jossa joku sarkastiseen sävyyn tiedusteli olenko jo lopettamassa tätä surkeaa blogia, koska se ei ole yhtään niin hohdokas, kuin olin väittänyt. Tämä henkilö oli suuttunut siitä, etten ollut tullut viime viikonlopun Luonnonkaunis -messuille, joista minun olisi pitänyt kirjoittaa. No, kirjoitan nyt. Mutta niin mieluusti kuin olisin messuille tullutkin, se ei ollut mahdollista töitteni vuoksi. Hetkinen! Kenelle minä tätä oikein selitän? Sehän oli pelkkä uni.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

♥ Say hello or leave a comment, please! ♥ Ilahdun moikkauksista ja kommenteista! ♥