Blogi on muuttanut!

Tervetuloa tutustumaan uusiin kotisivuihini ja uuteen blogiini, joka on Hullujen teekutsujen luonnollinen jatkumo. Uudessa blogissani kirjoitan pääasiassa itsetuntemukseen, elämäntaitoon, arkipäivän henkisyyteen, tietoiseen läsnäoloon, itsensä rakastamiseen ja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin liittyvistä asioista. Blogin avajaisten kunniaksi arvon myös lähiaikoina lukijoiden kesken ihania luonnonkosmetiikkatuotteita. Toivottavasti nähdään siellä!4.4.2012

Kuitenkin kävi hyvin


Aprillipila kerrassaan, että sunnuntaina alkoi sataa lunta. Ja sitä on riittänyt. Tänään vihdoin aurinko on sulatellut katuhiekkaa näkyviin, mutta silti. Luonto! Ettäs kehtaat, vedit höplästä! Ensin muka on jo kevät, ja sitten yhtäkkiä onkin taas talvi.

Viikon teemana on tuntunut olevan: sattuu kaikenlaista, mut ei sit kuitenkaan pahasti. Maanantai-iltana putosin jakkaralta ja loukkasin käteni. Kirjoitushommat tekevät kipeää. Mutta ei haittaa yhtään, koska vertaan tapahtunutta siihen, mitä olisi voinut sattua. Leivoin eilen sitä aiemmin mainostamaani taivaallista mustikkapiirakkaa (kiitos Liisa), mutta unohdin laittaa leivinjauhetta taikinaan. Ripottelin sen sitten jo vuokaan kaadetun taikinan päälle ja sekoittelin hieman sen minkä pystyi - hyvin toimi! Tuli ehkä paras piirakka ikinä. Autokin meni katsastuksesta läpi, mutta sai korjauskehotuksen. Stressasin hetken, mutta kaikki hoitui, eikä autokorjaamon viehko urho edes laskuttanut mitään käynnistäni, hymyili vain. Minä myös.


2 kommenttia:

  1. Onneksi kävi hyvin.:) Pitää vielä näin jälkijunassa onnistella koko maaliskuun sankarillisesta postaustahdista. Niitä oli kiva lukea!

    VastaaPoista
  2. Kiitos Marikka! Oli joo aika urakka, ja hassua kyllä, ei ole tehnyt mieli avata koko konetta moneen päivään. Kirjoitusaiheita kyllä pyörii mielessä vaikka kuinka. :)

    VastaaPoista

♥ Say hello or leave a comment, please! ♥ Ilahdun moikkauksista ja kommenteista! ♥