Blogi on muuttanut!

Tervetuloa tutustumaan uusiin kotisivuihini ja uuteen blogiini, joka on Hullujen teekutsujen luonnollinen jatkumo. Uudessa blogissani kirjoitan pääasiassa itsetuntemukseen, elämäntaitoon, arkipäivän henkisyyteen, tietoiseen läsnäoloon, itsensä rakastamiseen ja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin liittyvistä asioista. Blogin avajaisten kunniaksi arvon myös lähiaikoina lukijoiden kesken ihania luonnonkosmetiikkatuotteita. Toivottavasti nähdään siellä!17.4.2012

KeilaamassaTällaiselle ihmiselle, jolle hengittäminen ja kirjan sivujen kääntäminen käy ihan mainiosti koko päivän ohjelmaksi, on ilo ja siunaus olla aktiivisten ja oikeasta fyysisestä tekemisestä innostuneiden ihmisten kanssa tekemisissä. Niin vain olisi tämäkin elämä mennyt ohi ilman että olisin koskaan käynyt keilaamassa, ellei minua olisi viime viikolla sinne ovelasti pakotettu. Vastustin kaikkea etukäteen äänettömästi, ja nautin sitten kuitenkin. Kilpailuvietti tempaisi mukaansa ja riemun kiljahdukset olivat aitoja kun palikkaa kaatui. Hieno tunne. Milloinkohan pääsisi uudestaan?

2 kommenttia:

  1. Kokeilin kerran. PAllo lähti taaksepäin. En edelleenkään ymmärrä.

    VastaaPoista
  2. Heh, kuulostaa merkilliseltä. Itselle oli kyllä yllätys kun tämä eka kerta sujui ilman mitään sen kummempia kummallisuuksia, jotain vastaavaa olin ehkä odottanut. :)

    VastaaPoista

♥ Say hello or leave a comment, please! ♥ Ilahdun moikkauksista ja kommenteista! ♥