Blogi on muuttanut!

Tervetuloa tutustumaan uusiin kotisivuihini ja uuteen blogiini, joka on Hullujen teekutsujen luonnollinen jatkumo. Uudessa blogissani kirjoitan pääasiassa itsetuntemukseen, elämäntaitoon, arkipäivän henkisyyteen, tietoiseen läsnäoloon, itsensä rakastamiseen ja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin liittyvistä asioista. Blogin avajaisten kunniaksi arvon myös lähiaikoina lukijoiden kesken ihania luonnonkosmetiikkatuotteita. Toivottavasti nähdään siellä!29.3.2012

Tovi aikaani


Oletko jo tutustunut aikapankkiin? Tovi tästä päivästä on vierähtänyt autellessa Vihdin uuden aikapankin blogin muokkaamisessa. Ja -kling- tovi kilahtaa tililleni aikapankkiin. Olen aika innoissani tästä yhteisöllisyyden muodosta, jolla voi olla kunnolla käynnistyessään iso, jopa elämää mullistava vaikutus niin yksilö- kuin yhteisötasollakin. Ajattelen nyt, minä osaan leipoa hyvää piirakkaa, mutta en ymmärrä miten saisin kaikki rikkoutuneet palovarottimeni taas henkiin. Talletan piirakantekotaitoni pankkiin ja kun joku leipomisesta piittaamaton haluaa tarjota anopille maistuvaa marjapiirakkaa ja väittää että on itse tehnyt sen, niin voin tarjota apuani tässä petoksessa, vaikkapa yhtä tovia (tunti) vastaan, jos piirakan teko sen verran kestää. Ja sitten voin saada aikapankista apua joltakin nerolta, joka tulee vaihtamaan patterit palovaroittimiini ja kiinnittää ne kattoon. Aivan mieletöntä!

Ajatella, ei tarvitse koskaan enää tyytyä seurustelemaan jonkun idiootin kanssa vain siksi, että hän ehkä vaihtaa kesärenkaani, haravoi pihan, kuskailee kamojani sinne ja tänne pakettiautolla ja hoitaa kissojani silloin kun olen reissussa. Saati että menisi naimisiin! Eikä sinkkunaisen tarvitse pyöritellä exien numeroita kännykässään tai anella isää/enoa/siskon miestä/kaverin veljeä apuun ja nolostellen jäädä sitten kiitollisuudenvelkaan ikiajoiksi. Aikapankki tarjoaa hyödyllisten palveluiden vaihtotaloutta, eli voin saada apua tarvitsemassani asiassa, jonka sitten maksan omilla toveillani taitojani tarvitseville. Menikö se näin? Olenko tajunnut tämän idean nyt oikein? Koska tuntuu melkein siltä, että tämähän on ihan liian hyvää ollakseen totta!2 kommenttia:

  1. Aivan mahtavasti olet kiteyttänyt homman idean :) Tämä on juuri niin hyvää kuin uumoilla saattaa ja vielä täyttä totta !
    Mukana ollaan.

    VastaaPoista
  2. No hyvä sitten, nyt vaan pitäisi uskaltautua kokeilemaan hommaa käytännössä. Ihanaa!

    VastaaPoista

♥ Say hello or leave a comment, please! ♥ Ilahdun moikkauksista ja kommenteista! ♥