Blogi on muuttanut!

Tervetuloa tutustumaan uusiin kotisivuihini ja uuteen blogiini, joka on Hullujen teekutsujen luonnollinen jatkumo. Uudessa blogissani kirjoitan pääasiassa itsetuntemukseen, elämäntaitoon, arkipäivän henkisyyteen, tietoiseen läsnäoloon, itsensä rakastamiseen ja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin liittyvistä asioista. Blogin avajaisten kunniaksi arvon myös lähiaikoina lukijoiden kesken ihania luonnonkosmetiikkatuotteita. Toivottavasti nähdään siellä!3.3.2012

Shamanic TestOlipa perjantai. En ole aina kovin hyvä toteuttamaan asioita joita suunnittelen, mutta olen hyvä menemään valittamatta mukaan asioihin jotka toteutuvat. Eilinen yllätti. Sain luopua jostain ahdistusta ja sydänoireita aiheuttaneesta ihan noin vain, kysymättä. Sanotaan, että luopuminen tuottaa surua. Kyllä vain, jos kokee joutuneensa vastoin tahtoaan luopumaan jostakin tärkeästä. Mutta jos on syvään juurtunut uskomus, että emme koskaan joudu luopumaan mistään sellaisesta, mikä oikeasti kuuluu meille, niin se auttaa kummasti. Pohjimmiltaan kuitenkin jouduin luopumaan vain omista illuusioistani. Samalla tuntuu että mursin jonkin vanhan kaavan, suojelin itseäni. On vapautunut olo. Vähän jännääkin. Aurinko ja kevät ja kaikki!

*

I got rid of something that wasn't really good for me. It happened quite suddenly, just like that, almost like magic. I'm happy how I'm changed. I'm happy to be on my own.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

♥ Say hello or leave a comment, please! ♥ Ilahdun moikkauksista ja kommenteista! ♥