Blogi on muuttanut!

Tervetuloa tutustumaan uusiin kotisivuihini ja uuteen blogiini, joka on Hullujen teekutsujen luonnollinen jatkumo. Uudessa blogissani kirjoitan pääasiassa itsetuntemukseen, elämäntaitoon, arkipäivän henkisyyteen, tietoiseen läsnäoloon, itsensä rakastamiseen ja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin liittyvistä asioista. Blogin avajaisten kunniaksi arvon myös lähiaikoina lukijoiden kesken ihania luonnonkosmetiikkatuotteita. Toivottavasti nähdään siellä!20.3.2012

Sata kirjaa

Kävin kurkkaamassa uudeksi lukijakseni liittyneen Betan blogia ja innostuin siellä esitellystä lukuhaasteesta vuodelle 2012. Pahasti olen myöhässä näin kevätpäiväntasauksen aikaan, ei lainkaan realistista - eikä edes toivottua - ehtiä lukea sataa kirjaa vuoden loppuun mennessä, varsinkaan jos ei aio listata työ/opiskelukirjoja mukaan listaan. Mutta kokeillaan nyt silti edes vaikka siksi, että unohdan aina kaikki kirjat mitä olen lukenut, ja helposti en edes noteeraa lukeneeni mitään, mutta tarkempi tarkastelu osoittaa, että johonkin ne kaikki päivät ovat kuitenkin menneet, eikä se jokin ole ollut kotitöitä eikä zumba-tunteja.

2012 (maaliskuu)

Tove Jansson - Taikatalvi
Tove Jansson - Taikurinhattu
Tove Jansson - Vaarallinen Juhannus
Brad Warner - Hardcore Zen
Eckhart Tolle - Läsnäolon voima
Echart Tolle - Uusi maa
Charlaine Harris - Dead Reckoning

Tuossa nyt säälittävän lyhyt lista kirjoja, jotka olen tänä vuonna lukenut kokonaan. Ja kaikki sellaisia, jotka olen lukenut jo (monta kertaa) aiemminkin. Yleensähän lueskelen kirjoja silloin tällöin, sieltä täältä - kun kyseessä ei ole romaani. Romaaneja en lue kahta kertaa kuin supererikoispoikkeustapauksessa. Tuo Charlaine Harrisin Sookie Stackhouse-sarjan viimeisimmän lukaisin uudestaan vain muistin virkistykseksi ja harjoituksen vuoksi, seuraavaa osaa odotellessa (ilmestyy 1.5.12).


2 kommenttia:

  1. No ei todellakaan ole säälittävän lyhyt lista, päinvastoin! Itse joudun ihan häpeissäni myöntämään, että lukemiseni on kiteytynyt koulun monisteisiin (en ole raaskinut vielä kustantaa yhtäkään kirjaa :P) ja word-dokumentteihin sekä blogimaailman tarjontaan. Suuressa itsekkyydessäni olen myös kirjoitellut omia tekstejäni sormet ruvella, enkä ole suonut ajatustakaan muiden kirjoittajien teoksille. Voi minua. Täytyy ottaa menetys takaisin viimeistään kesällä kunhan koeviikko on kunnialla ylitetty. Tove Jansson on listaykkösenä minullakin. Hänen teksteillään on jostain syystä kovin rauhoittava vaikutus. Luin hänen teoksensa; Reilua peliä ja Seuraleikki ja yllätyin hänen uskollisesta tyylistään; tyyli oli samaa kuin muumeissa vaikka aihe oli eri :) Hmm. Mietin juuri uskaltaisinko itsekin tarttua haasteeseen; saisinko luetuksia sata kirjaa kesän alusta vuoden loppuun. Tiukkaa tekee.

    Mukavaa tulevaa pääsiäistä sinulle!

    VastaaPoista
  2. Kiva kun muistutit noista Janssonin ei-muumi-teoksista. Ne ovat olleet lukulistalla niin pitkään, että ovat hautautuneet jo unholaan. Pitänee metsästää ne jostain kirjastosta pikimmiten. Tartu ihmeessä haasteeseen, se tuo jotenkin ihan uudenlaisen sykkeen tähän lukuhommaan. Kilpailuvietti herää ja lukuvimma siinä samalla. Vaikkei tässä mistään kilpailusta olekaan kysymys, huomaan jotenkin ryhdistäytyneeni ihan uudella tavalla. :)

    VastaaPoista

♥ Say hello or leave a comment, please! ♥ Ilahdun moikkauksista ja kommenteista! ♥