Blogi on muuttanut!

Tervetuloa tutustumaan uusiin kotisivuihini ja uuteen blogiini, joka on Hullujen teekutsujen luonnollinen jatkumo. Uudessa blogissani kirjoitan pääasiassa itsetuntemukseen, elämäntaitoon, arkipäivän henkisyyteen, tietoiseen läsnäoloon, itsensä rakastamiseen ja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin liittyvistä asioista. Blogin avajaisten kunniaksi arvon myös lähiaikoina lukijoiden kesken ihania luonnonkosmetiikkatuotteita. Toivottavasti nähdään siellä!4.3.2012

Sähköä vai telepatiaa?


Löysin eilen tiedostoja siivotessa runon, jota olin etsinyt monta vuotta. Luulin kadottaneeni sen iäksi. Se kertoo merestä, tuulesta ja valosta, enkä koskaan oikein osannut kirjoittaa sitä uudelleen, en löytänyt oikeita sanoja. Sen sielu oli kerran vangittu, eikä se toista kertaa halunnut antautua.

Tänään heräsin samalla hetkellä kun ystävä laittoi tekstiviestin, vaikka puhelin oli äänettömällä. Sähköä vai telepatiaa? Söin kourallisen siitepölyä, keitin jasmiiniteetä ja toruin sinkoilevaa avaruuskissaa. Kohta tiskaan ison tiskin, teen pitkän kävelyn auringosta sokaistuneena, ja illalla kokoontuu parsintaseura. Tällä kertaa muistan ottaa keskeneräiseen kaulaliinaan myös langat mukaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

♥ Say hello or leave a comment, please! ♥ Ilahdun moikkauksista ja kommenteista! ♥