Blogi on muuttanut!

Tervetuloa tutustumaan uusiin kotisivuihini ja uuteen blogiini, joka on Hullujen teekutsujen luonnollinen jatkumo. Uudessa blogissani kirjoitan pääasiassa itsetuntemukseen, elämäntaitoon, arkipäivän henkisyyteen, tietoiseen läsnäoloon, itsensä rakastamiseen ja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin liittyvistä asioista. Blogin avajaisten kunniaksi arvon myös lähiaikoina lukijoiden kesken ihania luonnonkosmetiikkatuotteita. Toivottavasti nähdään siellä!6.3.2012

Pelastetaan Fageräng!
Päivä pullollaan narratiivisuutta ja tietoisuustaitoja. Olen väsynyt mutta onnellinen. Yksi pilvi vain mielen taivasta sumentaa, ja se on tällainen juttu: Espoon kartanon uskomattomiin luontomaisemiin ollaan suunnittelemassa valtavan moottoriurheilukeskuksen rakentamista. En ole herkästi kantaaottava ja harvoin nimeäni mihinkään adresseihin laitan, mutta tämä koskettaa nyt monella tavalla. 

Fagerängin ympäristö on aivan ainutlaatuinen luontokeidas ja talli omistajaperheensä elinkeino. Itse tuolla halujärven lehtomaisemissa issikka-vaelluksia peurojen ja muiden metsäneläinten keskuudessa tehneenä, ja Fägerängin käsinkosketeltavasta rauhasta ja seesteisyydestä nauttineena, en soisi moista kohtaloa tälle ihanalle tallille. Fagerängissä taitaa muuten olla suomen ainoat "buddhalaiset" issikat, enkä missään ole kohdannut niin rauhallisia, tasapainoisia ja älykkäitä hevosia kuin nuo ilmeisesti telepatialla toimivat ratsut. Voit lukea enemmän asiasta ja allekirjoittaaa halutessasi adressin osoitteessa
http://www.adressit.com/ei_moottoriurheilukeskusta_espoon_kauklahteen .

2 kommenttia:

  1. Ratsastin tuolla tallilla Espoon aikoinani ja olen ihan samaa mieltä sekä hevosista että miljööstä. Erityisesti kesäöiden ratsastusretket ovat jääneet mieleen ainutlaatuisina. Allekirjoitan!

    VastaaPoista
  2. Oi, kesäöinen ratsastusretki kuulostaa aivan ihanalta. En ole itse ollutkaan koskaan. Pitäisköhän järjestää ensi kesänä?

    VastaaPoista

♥ Say hello or leave a comment, please! ♥ Ilahdun moikkauksista ja kommenteista! ♥