Blogi on muuttanut!

Tervetuloa tutustumaan uusiin kotisivuihini ja uuteen blogiini, joka on Hullujen teekutsujen luonnollinen jatkumo. Uudessa blogissani kirjoitan pääasiassa itsetuntemukseen, elämäntaitoon, arkipäivän henkisyyteen, tietoiseen läsnäoloon, itsensä rakastamiseen ja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin liittyvistä asioista. Blogin avajaisten kunniaksi arvon myös lähiaikoina lukijoiden kesken ihania luonnonkosmetiikkatuotteita. Toivottavasti nähdään siellä!2.3.2012

Mukatöitä


Olin eilen tietokoneella 15 tuntia tehden mukatöitä. Mukatöitä teen useimpana päivänä viikosta, joskus harvoin myös töitä. Mukatöihin lukeutuvat pasianssin pelaaminen, Facebookissa lusiminen sekä iltalehden selaaminen viidettä kertaa peräkkäin samana päivänä siten, että työ on samanaikaisesti auki nettiselaimen alla. Sitä välillä sitten ihmetellään, jotta työnteon illuusio säilyisi.

Mukatöiden tekeminen on niin aikaa vievää ja raskasta, että usein tulee valvottua tosi myöhään. Eilen meni puoli kahteen yöllä. Mukatyöt ovat myös niin vaativia, että ulkoilu, kodinhoito tai siivous voivat jäädä lähes kokonaan pois päiväjärjestyksestä. Kun mukatöitä on mahdollista tehdä kotona, yksin ja päivästä toiseen, se mahdollistaa myös sen, että ei tarvitse vaihtaa yöpukua lainkaan päivävaatteisiin, eikä kammata hiuksiaan. Tämä tietysti säästää lisää aikaa mukatöiden ansiokkaalle suorittamiselle.

Päätän päivittäisen raporttini tähän. Mukatyöt odottavat.

6 kommenttia:

 1. Ihana kirjoitus, kiitos! Olen juuri mukatöiden maailmassa.

  VastaaPoista
 2. Hih, maailma on mukatöitä pullollaan. Koskaan ne eivät tunnu loppuvan. :D

  VastaaPoista
 3. Ihana valo tuossa ekassa kuvassa. Mukatöillä voi olla positiivisia vaikutuksia, sellaisia, joita ei äkkiseltään edes huomaa. Toivottavasti sunkin mukatöissä.

  Mukavaa mukatyöiltaa ja viikonloppua toivottavasti ilman minkääänlaisia töitä (tai jos on suotavampaa toivotella mukavaa työviikonloppua, niin sitten sitä!).

  VastaaPoista
 4. Kiitos Junika! Mielelläni tämän viikonlopun, tai ainakin sunnuntain, olisin ihan vapaalla. :) Talven valo yllättää, otin nuo kuvat tammikuussa, ja silloin harvoin kun se aurinko pilkahtaa, valo on harras ja kaunis.

  VastaaPoista
 5. Itselleni jää mukatöistä epämukava olo ja jonkinlainen alakulo. Koen olevani tehoton. Houkuttelevia ne toki ovat.

  VastaaPoista
 6. Totta puhut, Tuulia. Itsekin mieluummin joko teen jotain ihan oikeasti tai sitten olen rentoutuneesti vapaalla. Mukatyöt ovat ärsyttävä ja kuluttava tapa käyttää sietämättömän paljon aikaa jonnin joutaviin asioihin, kun ei jaksa tehdä sitä mitä pitäisi. Siihen jotenkin valuu, ja aikansa ja energiansa sinne saa hukattua.

  VastaaPoista

♥ Say hello or leave a comment, please! ♥ Ilahdun moikkauksista ja kommenteista! ♥