Blogi on muuttanut!

Tervetuloa tutustumaan uusiin kotisivuihini ja uuteen blogiini, joka on Hullujen teekutsujen luonnollinen jatkumo. Uudessa blogissani kirjoitan pääasiassa itsetuntemukseen, elämäntaitoon, arkipäivän henkisyyteen, tietoiseen läsnäoloon, itsensä rakastamiseen ja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin liittyvistä asioista. Blogin avajaisten kunniaksi arvon myös lähiaikoina lukijoiden kesken ihania luonnonkosmetiikkatuotteita. Toivottavasti nähdään siellä!8.3.2012

Merlin ja puoliverinen prinssi

Avaruuskissa vaihtoi nimeä. Viikko yritettiin kutsua sitä Tolleksi, mutta kissojen kieltä puhuva tyttäreni kertoi ettei se tunnista sitä, joten vaihdettiin se sittenkin Merliniksi. Onneksi ei oltu ehditty pitää vielä ristiäisiä. Ensi viikolla ehkä. On katsottu puolitoipilaina velholeffoja putkeen. Puoliverinen prinssi meni tänään. Täytyy hankkia lisää sinisiä kissoja, jotta voin antaa niille nimet Severus ja Sirius. Vaikka riitelisivätkin varmaan taukoamatta.

*

Merlin and a Half-Blood Prince

We had to change our cat's name since he didn't respond to it. So Merlin it is. To get into the Wizarding Mood we have watched many Harry Potter movies. Half Blood Prince was in turn today. When I'm old enough I'm going to beg the Headmaster of Hogwarts to recruit me as their Astronomy Professor. Before that I just may have to adopt two more blue cats so I can name them after Severus and Sirius. Although they would probably wrangle all the time.

4 kommenttia:

 1. Voi nainen! Näitä sun tekstejä (ja tekstejä kirjoittamisen epävarmuudesta) luettuani, en voi sanoa muutakuin, että anna mennä (ihan ilman mitään kuukauden haasteitakin :))! Kirjotat niin hyvin. Tässäkin postauksessa on parissa lauseessa kerrottu niin paljon. En nyt tiedä, oliko tämän ihan oikea postaus kommentoida tällaista asiaa, mutta tää teksti vaan pysäytti jotenkin.

  VastaaPoista
 2. Kiitos tosi paljon tästä ihanasta kommentistasi. Tulin ihan valtavan iloiseksi, oli niin kiva lukea tämmöistä kannustavaa palautetta. Eli ehdottomasti oli ihan oikea postaus ja halaus siitä hyvästä. :)

  VastaaPoista
 3. Kaunis kaunis kaunis tämä kissa...

  VastaaPoista
 4. On se kaunis juu, erityisesti silloin kun se nukkuu. Muulloin saa olla sydän syrjällään mitä putoaa, hajoaa tai muuten vain tuhoutuu. Odotan kyllä että se tuosta rauhoittuu vielä. Oisko vaan pentukohellusta vielä meneillään.

  VastaaPoista

♥ Say hello or leave a comment, please! ♥ Ilahdun moikkauksista ja kommenteista! ♥