Blogi on muuttanut!

Tervetuloa tutustumaan uusiin kotisivuihini ja uuteen blogiini, joka on Hullujen teekutsujen luonnollinen jatkumo. Uudessa blogissani kirjoitan pääasiassa itsetuntemukseen, elämäntaitoon, arkipäivän henkisyyteen, tietoiseen läsnäoloon, itsensä rakastamiseen ja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin liittyvistä asioista. Blogin avajaisten kunniaksi arvon myös lähiaikoina lukijoiden kesken ihania luonnonkosmetiikkatuotteita. Toivottavasti nähdään siellä!17.3.2012

Loppuillaksi unohdan sanat

Löydettiin eilen viisitoista vuotta vanhat akvarellit. Hyvinhän ne vielä toimivat, kun tökki ensin maalipinnan rikki pensselin kärjellä. Keskimmäinen maalaus on tytön, alempi oma räpellys. Helppo huomata oikea lahjakkuus wanna-be-artistista. Mutta ei haittaa, koska kivaa oli ja se on tärkeintä.

Nyt on kumman nuutunut olo. Ihan kuin olisi muka vähän kipeä. Tai sitten olen vain kuluttanut energiavarantoni liialliseen työntekoon. Yöllä näin unta, että nielaisin vahingossa puhelimeni. Erityisen epämiellyttävää oli, kun se ajautui vatsalaukusta ohutsuoleen. Onneksi kukaan ei soittanut. Puhelukiintiö taisi tulla eilen täyteen, sitä kai se uni viestitti. Eipä ole soinut tänään ei. Taidan mennä tuonne sohvalle loppuillaksi ja unohtaa sanat.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

♥ Say hello or leave a comment, please! ♥ Ilahdun moikkauksista ja kommenteista! ♥