Blogi on muuttanut!

Tervetuloa tutustumaan uusiin kotisivuihini ja uuteen blogiini, joka on Hullujen teekutsujen luonnollinen jatkumo. Uudessa blogissani kirjoitan pääasiassa itsetuntemukseen, elämäntaitoon, arkipäivän henkisyyteen, tietoiseen läsnäoloon, itsensä rakastamiseen ja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin liittyvistä asioista. Blogin avajaisten kunniaksi arvon myös lähiaikoina lukijoiden kesken ihania luonnonkosmetiikkatuotteita. Toivottavasti nähdään siellä!30.3.2012

Läpällä


Ihana kevät. Auto meni läpi katsastuksesta, paitsi että takapuolen rekisterikilven lamppu pitää vaihtaa. Lamppu on, vaan ei hajuakaan miten se vaihdetaan. No, on tässä pari päivää aikaa selvitellä sitä. Tai hankkia joku tovipalkalla vaihtamaan se.

Katsastuksesta tullessa näin parkkipaikan takimmaiseen nurkkaan kokoontuneen poikajoukon. Kaksi pieksi toisiaan ja muut katselivat. Seurasin hetken touhua, että onko kyseessä normaali keväinen kisailu poikain välillä. Siinä vaiheessa kun kaveri lennätettiin kaaressa asfalttiin ja hommaa tehostettiin nyrkein ja potkuin, juoksin huutaen väliin. "Läpällä", kuului vastaus poikajoukosta, kun kysyin mitä on meneillään. Juu, että läpällä tässä hakataan yhtä poikaa, joka läpällä on kohta verissäpäin, jos ei pahempaa. Sain osakseni sadattelua ja vihaisia mulkaisuja molemmilta tappelupukareilta, mutta johan loppui hakkaaminen siihen. Saavat sitten yhdessä hyvällä syyllä vihata ja haukkua tätä noloa tätiä, jolla ei ollut yhtään "läpäntajua".

3 kommenttia:

  1. Olipa rohkeaa toimintaa! Hatunnoston arvoinen suoritus, kiitos sinulle!

    VastaaPoista
  2. Ihanaa, että joku viitsii puuttua kiusaukseen, oli se kuinka "läpällä" vaan kiusausta. Voi noita poikia, kun ei ne tajua, että vaikka leikillään toisiaan tönii, niin siinä voi käydä tosi pahasti.. Ei kukaan kestä ihan mitä tahansa, joten isot kiitokset sinulle, kun viitsit puuttua toisten kiusaamiseen! Itse puuttuisin myös tuommoiseen tappeluun/kiusaamiseen vaikka olisi kuinka läpällä tehtyä, jos semmoista näkisin!

    VastaaPoista
  3. Kiitos mukavista kommenteistanne! En tiedä onko tuollainen reagointi niinkään rohkeutta, kun ei se ole varsinaisesti tietoinen päätös. Olen vaan sen tyyppinen ihminen, että "räjähdän toimintaan" kriisitilanteissa vaistomaisesti. Välillä on oikeasti joutunut vaarallisiin paikkoihin sen kanssa, mutta onneksi on aina selvitty. :)

    VastaaPoista

♥ Say hello or leave a comment, please! ♥ Ilahdun moikkauksista ja kommenteista! ♥