Blogi on muuttanut!

Tervetuloa tutustumaan uusiin kotisivuihini ja uuteen blogiini, joka on Hullujen teekutsujen luonnollinen jatkumo. Uudessa blogissani kirjoitan pääasiassa itsetuntemukseen, elämäntaitoon, arkipäivän henkisyyteen, tietoiseen läsnäoloon, itsensä rakastamiseen ja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin liittyvistä asioista. Blogin avajaisten kunniaksi arvon myös lähiaikoina lukijoiden kesken ihania luonnonkosmetiikkatuotteita. Toivottavasti nähdään siellä!11.3.2012

Kymmenen onnen Aura

Kello viiden kahvi -blogin Maria heitti minua hyvänmielen haasteella, ja mikäs sen mukavammin leppoisaa sunnuntaipäivää piristäsi, kuin listata kymmenen asiaa, jotka tekevät minut onnelliseksi. 

Oikeasti niitä asioita jotka "tekevät minut onnelliseksi" on vain yksi. Ja se on oleminen. Tai oikeastaan asenne olla, tapa suhtautua asioihin ja ottaa vastaan kulloinkin kokemani tilanteet. So called hyväksyvä läsnäolo. Mutta olisi ihan tylsää vastata niin, joten mennään pidemmän kaavan kautta.

koti & eleetön arki

Rakastan kotia. Eikä se ole pelkkä paikka, vaan mielentila. Kotiin liittyy rauha, kiireettömyys, omat rakkaat ja vapaus oleilla. Arki on kivaa kun se on vapaata suorittamisesta. Tässä elämänvaiheessa (ei tarvitse enää hoitaa kauheasti ketään) se on mahdollista.

työ

Työkin on kivaa, yleensä, koska se on ihan omaa. Työn raskain ja paras puoli ovat sama asia, luon kaiken itse.

luovuus

Luovuus on onnelliseksi tekevä seikka, kunhan en valjasta luovuutta liikaa tulokselliseen toimintaan, vaan annan itseni myös palautua luomisesta. Erilaisten luovien juttujen tekeminen tasapainottaa ja pitää huolen siitä, että luovuuden lähde pulppuaa. 

musiikki & laulaminen

Musiikki on tie tunteisiin ja sieltä ulos ja kaikki siinä välillä. Laulaessa saan kontaktin johonkin itseäni suurempaan. Avaudun. Hyvin onnellista.

käveleminen

Luonto, ulkoilu, pitkät kävelykeskustelut, kävelymeditaatio, oleminen siinä hetkessä ilman ajatuksia, havaitseminen, jalkaa toisen eteen vaan... 

luova kirjoittaminen

J.K. Rowling taisi joskus jossain haastattelussa sanoa, ettei ymmärrä miksi kaikki eivät halua olla kirjailijoita, koska se on niin MAHTAVAA. Sain hyvin kiinni siitä mitä hän tarkoitti. Kirjoittaminen on vähän kuin hyvän ystävän kanssa keskusteleminen, siinä saa selville mitä oikeasti ajattelee asioista. Ja sen lisäksi voi leikkiä jumalaa - luoda uusia maailmoja, ihmiskohtaloita...

sydänystävä

Tässä luki ensin "mielikuvitus", mutta sitten tajusin että se on niin lähellä luovuutta, ja että oikeastaan ystävät - eritoten sydänystävät - ovat lahja, jota vasta viime vuosina olen täydessä mitassaan alkanut ymmärtää ja arvostaa.

todellisuudentaju

Tämä on nyt enemmän zen-asia, kuin mikään "realismi", joka rakentuu kuvitelmille todellisuudesta. Juttu vaan on niin, että mitä enemmän elän todellisuudessa, kosketuksissa asioihin sellaisina kuin ne ovat, ilman omia tulkintojani ja käsityksiäni niistä, niin sitä onnellisempi olen.

- - -

Ai niin, hyvänen aika, haaste pitäisi antaa eteenpäin. Siispä ota tästä, jos tuntuu siltä että onnellisuusasioiden pohtiminen olisi nyt ajankohtaista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

♥ Say hello or leave a comment, please! ♥ Ilahdun moikkauksista ja kommenteista! ♥