Blogi on muuttanut!

Tervetuloa tutustumaan uusiin kotisivuihini ja uuteen blogiini, joka on Hullujen teekutsujen luonnollinen jatkumo. Uudessa blogissani kirjoitan pääasiassa itsetuntemukseen, elämäntaitoon, arkipäivän henkisyyteen, tietoiseen läsnäoloon, itsensä rakastamiseen ja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin liittyvistä asioista. Blogin avajaisten kunniaksi arvon myös lähiaikoina lukijoiden kesken ihania luonnonkosmetiikkatuotteita. Toivottavasti nähdään siellä!16.3.2012

Kesäkirja hakusessa


Alkaa kohta olla vuosi siitä, kun olen lukenut jotain viihteellistä. Aika uskomaton juttu ihmiselle, joka rakastaa tarinoita ja kirjoja niin paljon kuin minä. Kesään kirjat kuuluvat kuin vapaa lojuminen ja auringon lämpö. Viime kesänä en tosin lukenut ainuttakaan romaania, en tuon viime toukokuisen Charlaine Harrisin Dead Reckoningin jälkeen. 

Olenkin päättänyt nyt varautua hyvissä ajoin. Hakusessa on siis teos, joka ei ole yhtään hyödyllinen, sivistävä, tietopainotteinen, teoreettinen, analyyttinen, ohjaava, opastava, kehittävä eikä kouluttava. Erityisen mielellään se saisi vielä olla sellainen, joka ei millään tavalla liity työhöni. Mutta hyvä sen pitäisi olla. Ei niinkään älykäs, kuin kiehtova, ei välttämättä syvällinen, mutta mukaansa tempaava. Ulkonäölläkään ei ole niin väliä, kunhan ei vain olisi liian nuhjuinen ja haisisi tupakalle. Ikä ei ole este. Vanhat käyvät siinä missä nuoremmatkin, mutta jotain elämän myötä sisäistettyä sanottavaa pitäisi olla. Hyvä huumori on iso plussa. Pääasia, että jaksaa pitää minua otteessaan alusta loppuun asti. Ja kun vauhtiin pääsee, niin meneehän niitä sitten vaikka useampikin.

Ehdotuksia?


2 kommenttia:

  1. Pitipä hetki oikein miettiä mutta jos jostain saat käsiisi Rachel Vincentin kissojen kesken sarjaa niin suosittelen, arvostelu löytyy blogista, itse panttailen juuri kahta viimeistä osaa kun tiedän niiden olevan just hyviä aivot pois-kirjoja..

    VastaaPoista
  2. Kiitos Katinka! Kuulostaa juuri siltä mitä hainkin. Miau. :)

    VastaaPoista

♥ Say hello or leave a comment, please! ♥ Ilahdun moikkauksista ja kommenteista! ♥