Blogi on muuttanut!

Tervetuloa tutustumaan uusiin kotisivuihini ja uuteen blogiini, joka on Hullujen teekutsujen luonnollinen jatkumo. Uudessa blogissani kirjoitan pääasiassa itsetuntemukseen, elämäntaitoon, arkipäivän henkisyyteen, tietoiseen läsnäoloon, itsensä rakastamiseen ja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin liittyvistä asioista. Blogin avajaisten kunniaksi arvon myös lähiaikoina lukijoiden kesken ihania luonnonkosmetiikkatuotteita. Toivottavasti nähdään siellä!25.3.2012

Ikävä ihminen


Päätä on särkenyt nyt koko viikon. Yöllä ja päivällä. Rytmihäiriöt on back, kissoilla on ripuli ja vessanpönttö tulvii. Pidin tänään luennon, joka ilokseni oli vetänyt salin täyteen ihmisiä, mutta eturivissä istui sellainen hieman vanhempi rouvashenkilö, pikkuhattu tomerasti päähän upotettuna ja pirullisen pistävä katse halveksivasti kaartuneiden huulien yllä. Koko luennon ajan hän tuijotti minua ja tuhahteli. Kun halusin pitää puolessa välissä muutaman minuutin juoma-vessa-happi-venyttely-tauon, hän paheksui sitä puoliääneen. Tauon jälkeen tulin takaisin asemiin ja odottelin rauhassa ihmisten asettumista. Nainen tuijotti minua. Kasasin ajatuksiani ja valmistauduin aloittamaan, kun hän tiuskaisi "No, aloita jo! Mitä sinä oikein odotat siinä, aloita nyt jo!" Eivät ne sanat, vaan se äänen, ilmeen ja aggressiivisen energian cocktail. Dammit! Tyrmistyin, äimistyin, provosoiduin ja ärsyynnyin. Ja hymyilin lämpimästi murhaavan katseeni takaa sanoen, että odotan oikeaa hetkeä, olenhan astrologi.


Disclaimer: Tarina on puhtaasti kuvitteellinen. Pieni novelli. Kaikki mahdolliset yhtäläisyydet mahdollisiin todellisiin ihmisiin tai tapahtumiin ovat puhdasta sattumaa. Jos löysit itsesi jostakin tarinan henkilöstä, niin sellaistahan se on, lukiessa sitä aina samaistuu joihinkin tarinan henkilöihin ja tapahtumiin. Ja jos näin pääsi tapahtumaan tämän tarinan kohdalla, niin mene itseesi, sinä senkin ikävä ihminen. Ei tuolla lailla käyttäydytä luennolla. Herkemmällä ihmisellä menee luu kurkkuun ja pää tyhjenee. Vanhaa sanontaa mukaellen, ei kukko käskien laula. Ja toista ei saa hoputtaa. Nii!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

♥ Say hello or leave a comment, please! ♥ Ilahdun moikkauksista ja kommenteista! ♥