Blogi on muuttanut!

Tervetuloa tutustumaan uusiin kotisivuihini ja uuteen blogiini, joka on Hullujen teekutsujen luonnollinen jatkumo. Uudessa blogissani kirjoitan pääasiassa itsetuntemukseen, elämäntaitoon, arkipäivän henkisyyteen, tietoiseen läsnäoloon, itsensä rakastamiseen ja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin liittyvistä asioista. Blogin avajaisten kunniaksi arvon myös lähiaikoina lukijoiden kesken ihania luonnonkosmetiikkatuotteita. Toivottavasti nähdään siellä!31.3.2012

Happy (Earth) Hour

Olen kävellyt tänään tuntikausia Aino Acktén kartanon mailla. Olen juonut punaista teetä termarista kylmän kiven päällä, olen komentanut kolmea koiraa, olen käynyt uudessa lähikaupassa ostamassa suklaavanukasta ja palannut painavan ja täyden ruokakassin kanssa, olen ihaillut kiireettömästi leijuvia lumihiutaleita, olen ollut elokuvissa lämpimän peiton alla, olen syönyt lapsuuteni lempisuklaata vuosikymmenien jälkeen (ja todennyt ettei se maistu enää samalle). 

Nyt olen tässä. Melkein pimeässä. Nyt ymmärrän enemmän. Eniten inhoan valheellisuutta. Suurin osa ihmisistä ei tiedä mitä se tarkoittaa. Olen ollut onnellinen koko maaliskuun. Nyt kuuntelen Anna Järvistä ja poltan isoa kynttelikköä. Kaikki valot on sammutettu. Pian myös tämä tietokone, ja minä. Onnellisuus jää päälle koko yöksi. Se on lämmin, hehkuva hiillos.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

♥ Say hello or leave a comment, please! ♥ Ilahdun moikkauksista ja kommenteista! ♥