Blogi on muuttanut!

Tervetuloa tutustumaan uusiin kotisivuihini ja uuteen blogiini, joka on Hullujen teekutsujen luonnollinen jatkumo. Uudessa blogissani kirjoitan pääasiassa itsetuntemukseen, elämäntaitoon, arkipäivän henkisyyteen, tietoiseen läsnäoloon, itsensä rakastamiseen ja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin liittyvistä asioista. Blogin avajaisten kunniaksi arvon myös lähiaikoina lukijoiden kesken ihania luonnonkosmetiikkatuotteita. Toivottavasti nähdään siellä!18.3.2012

Blogitekstinä tuoksu


Sanat eivät edelleenkään taivu. Koneella olo sattuu silmiä ja mietin koko "maaliskuun haasteen" ideaa ja mielekkyyttä. Olen liian velvollisuudentuntoinen, jopa omaa tyhmää ideaani kohtaan. Kun jotain on sanottu, siitä pidetään kiinni pilkulleen. Sananmukaisesti. Haasteen tulokseksi siis kirjattakoon: "ojasta allikkoon - perfektionistisuudesta velvollisuudentuntoiseen suorittamiseen." Jonninjoutavan kirjoittelun sijaan haluaisin blogata tuoksun. Leivottiin suklaakeksejä. Voita ja sokeria ja sitä rataa. Mikään netissä ei ikinä vedä vertoja sille, että jokin tuntuu ja tuoksuu ja maistuu ja sulaa sormiin.


3 kommenttia:

 1. Tässä juuri on sitoutuneen harjoituksen mainio puoli: se tuo näkyviin asioita ja laittaa ottamaan kantaa myös omiin tekemisiin. Minusta ei mennyt pieleen ollenkaan!

  VastaaPoista
 2. Ah, nyt alkoi tehdä mieli suklaakeksiä kahvin kanssa :D Ihan vesi herahti kielelle. Onneksi on suklaajemma kaapin perällä!

  VastaaPoista
 3. Kiitos Liisa, hyvin sanottu tuo sitoutuneesta harjoituksesta. Se on hyvä asenne suhtautua tähän haasteeseen. Kyllä se on nostanut pintaa, näkyville kaikenlaista.

  Tuula: Suklaajemma on aina hyvä olla olemassa. Meidän keksit menivät parempiin suihin samantien. Mikä on ihan hyvä, koska eiväthän ne vanhetessaan parane. :)

  VastaaPoista

♥ Say hello or leave a comment, please! ♥ Ilahdun moikkauksista ja kommenteista! ♥