Blogi on muuttanut!

Tervetuloa tutustumaan uusiin kotisivuihini ja uuteen blogiini, joka on Hullujen teekutsujen luonnollinen jatkumo. Uudessa blogissani kirjoitan pääasiassa itsetuntemukseen, elämäntaitoon, arkipäivän henkisyyteen, tietoiseen läsnäoloon, itsensä rakastamiseen ja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin liittyvistä asioista. Blogin avajaisten kunniaksi arvon myös lähiaikoina lukijoiden kesken ihania luonnonkosmetiikkatuotteita. Toivottavasti nähdään siellä!28.3.2012

Älä auta perhosta


Olen lukenut tämän argentiinalaisen hahmoterapeutin kaikki aiemmatkin kirjat (Parantavat tarinat & Kuuntele tämä tarina) ja pitänyt niistä kovasti. Kerro kanssani -kirja kertoo tarinaa aiemmista kirjoista tutusta Demianista, joka viidentoista vuoden tauon jälkeen päättää etsiä entisen terapeuttinsa käsiinsä. Paksukainen (joksi Bucay itseään kirjassa nimittää) löytyykin, ja aiemmista kirjoista tutulla tavalla symboliset ja monimerkitykselliset tarinat ohjaavat Demiania (ja lukijaa) taas uusiin oivalluksiin ja ratkaisuihin. Kirjan takakannessa lukee: "Tarinoita, terapiaa ja tervettä järkeä." Tämä kuvaa kirjan sisältöä oikein hyvin. 

kirja:
Jorge Bucay - Kerro kanssani

arvio:
Hyvä kirja, mutta ei niinkään kaunokirjallisena teoksena, kuin elämää inspiroivana tarinakokoelmana. Ja kuten minun tapauksessani, kirja on oivallinen myös työvälineeksi. Tarinat ulottuvat sinne minne järkipuheella ei ole pääsyä.

kohokohta:
Tarinat "Perhonen" sekä "Poika muovikuplassa" koskettivat erityisesti.

mitä opin
"Perhoset tarvitsevat kotelosta pääsemisen edellyttämää valtavaa voimaa voidakseen elää, sillä kotelon rikkomisen aikana niiden sydän lyö todella kovaa ja alkeelliseen verenkiertojärjestelmään syntyvä paine ruiskuttaa verta siipiin, jotka laajenevat ja mahdollistavat lentämisen. Jos perhosta autetaan pääsemään kotelosta, se ei ole koskaan pystyvä levittämään siipiään."


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

♥ Say hello or leave a comment, please! ♥ Ilahdun moikkauksista ja kommenteista! ♥