Blogi on muuttanut!

Tervetuloa tutustumaan uusiin kotisivuihini ja uuteen blogiini, joka on Hullujen teekutsujen luonnollinen jatkumo. Uudessa blogissani kirjoitan pääasiassa itsetuntemukseen, elämäntaitoon, arkipäivän henkisyyteen, tietoiseen läsnäoloon, itsensä rakastamiseen ja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin liittyvistä asioista. Blogin avajaisten kunniaksi arvon myös lähiaikoina lukijoiden kesken ihania luonnonkosmetiikkatuotteita. Toivottavasti nähdään siellä!12.2.2012

Merlin vs. Tolle
Olen melkein sanaton, enkä oikeastaan pysty tekemään mitään. Eikö se todistakin, että tämän uuden kissan a.k.a zen-mestarin opetukset tehoavat jo! Eilen meille nimittäin muutti tämä jumalainen olento. Nimenanto on aiheuttanut hienoista tunnelman tiivistymistä perheen keskuudessa. Itse haluaisin tämän mystisen sinikissan nimeksi Merlin (katsokaa nyt noita uskomattomia vihreitä silmiä!), mutta tyttäreni on päättäväisesti sitä mieltä, että keskuuteemme on muuttanut Tolle. Poika on velhokissan kannalla, mutta ei vastustele Tolleakaan. Lemppari zen-mestarini Brad Warner muuten bloggasi juuri aiheesta CAT ZEN. Ja otti ystävällisesti osaa myös nimiasiaan ehdottamalla meille Venäjänsiniselle sopivia nimiä kuten Rasputin, Gorbatshov ja Nikita. Että sellaista. Valintaa tehdään kuitenkin edelleen Merlinin ja Tollen välillä.

6 kommenttia:

 1. wau mikä ilmestys vihreine silmineen, joissa selvästi asuu viisaus... kyllä se nimi siitä asettuu :)

  VastaaPoista
 2. Kaunis kissa, hänellä on ihan täydellinen väri. Ja mikä katse! Upea.

  Meillä oli koiralle selkeästi päätetty nimi ennen kuin haettiin pentu kotiin. No, nimi ei täsmännyt koiraan ei sitten ollenkaan ja se piti vaihtaa.
  Se nimi! Ei koiraa :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos mukavista kommenteistanne! Meilläkin oli alustavasti päätetty tämän tyypin nimi, mutta samoin kävi kuin Millan koiran kanssa. Paitsi että sitä nimeä ei ole vieläkään päätetty. Toivottavasti jo tänään kuitenkin.

  VastaaPoista
 4. Miten kaunis!
  Aivan hurmaava. Olen tosi surullinen kun olen allerginen kissoille. Ottaisin heti.
  Voi kun suloinen, en voi lopettaa:)

  VastaaPoista
 5. Onhan se kuvissa oikein suloinen. Kerron varmaan myöhemmin lisää tästä otuksesta ja yllättäen lisääntyneistä harmaista hiuksistani. :)

  VastaaPoista

♥ Say hello or leave a comment, please! ♥ Ilahdun moikkauksista ja kommenteista! ♥