Blogi on muuttanut!

Tervetuloa tutustumaan uusiin kotisivuihini ja uuteen blogiini, joka on Hullujen teekutsujen luonnollinen jatkumo. Uudessa blogissani kirjoitan pääasiassa itsetuntemukseen, elämäntaitoon, arkipäivän henkisyyteen, tietoiseen läsnäoloon, itsensä rakastamiseen ja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin liittyvistä asioista. Blogin avajaisten kunniaksi arvon myös lähiaikoina lukijoiden kesken ihania luonnonkosmetiikkatuotteita. Toivottavasti nähdään siellä!27.1.2012

Karppi


Sydän hakee uutta rytmiä. Näin sen haluan selittää. Rytmihäiriöt pulputtavat rintalastan alla, niin kuin kala olisi aortassa. Vahva, kesytön ja piehtaroiva karppi. 

Mietin uutta tapaa kirjoittaa blogia. En jaksa enää väsätä polaroideja, en olla turistina todellisuudessa. 

Mieli käy kierroksilla ja etsii uusia uomia. Haluan tulla kaapista, olla aito ja kokonainen. Kasata minuuteni pirstaloidut palaset sieltä ja täältä. Koota kirjoihin ja kansiin, yhden nimen alle.

5 kommenttia:

 1. Tiedän tunteen.

  Tuo karpin kuva: siinä oman blogini sivupalkissa näkyvässä pikkukuvassa se näytti aivan nykytaideteokselta, mieheltä jonka päässä oli muovipussi tai jotain muuta vastaavaa. Tiedän, kuulostaa aika makaaberilta mutta se näytti kuule hienolta! Ja aika hurjalta siellä muiden, vähän "kesympien" pikkukuvien joukossa :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos kannustuksesta Jani. Kiva että kaikki näkevät karpissa jotain itselleen merkittävää, tai oman tulkintansa, tai jotain. Hyvä karppi!

  Lumikko: Hahaa, oli pakko mennä kurkkaamaan, mutta kai se että tiesin sen olevan karppi esti mua näkemästä makaaberia mutta kiehtovaa nykytaideteosta. Voikohan tästä vetää tulkinnan että tieto tappaa mielikuvituksen? :D

  VastaaPoista
 3. Voi hitsi, minäkään en enää onnistunut näkemään pussipäistä miestä sen jälkeen kun olin täältä nähnyt, että kyseessä oli karppi. Tai siis pystyin kyllä ymmärtämään, miten olin siinä sen nykytaideteoksen nähnyt, mutta havainto ei ollut enää suora vaan teki yhden ylimääräisen kiepin, höh.

  Toisaalta: yhden blogitutun omassa pikkukuvassa on kissa, ja minä näen siinä sitkeästi nenäapinan, kuten olen nähnyt alusta asti :)

  VastaaPoista
 4. Odotan innolla mihin suuntaan menet!

  VastaaPoista
 5. Kiitos kannustuksesta Violet, niin minäkin. :D

  VastaaPoista

♥ Say hello or leave a comment, please! ♥ Ilahdun moikkauksista ja kommenteista! ♥