Blogi on muuttanut!

Tervetuloa tutustumaan uusiin kotisivuihini ja uuteen blogiini, joka on Hullujen teekutsujen luonnollinen jatkumo. Uudessa blogissani kirjoitan pääasiassa itsetuntemukseen, elämäntaitoon, arkipäivän henkisyyteen, tietoiseen läsnäoloon, itsensä rakastamiseen ja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin liittyvistä asioista. Blogin avajaisten kunniaksi arvon myös lähiaikoina lukijoiden kesken ihania luonnonkosmetiikkatuotteita. Toivottavasti nähdään siellä!13.1.2012

Mad Eira


Mad Teaparty featuring Mad Eira. Vuosi 2012 on alkanut merkillisen voimakkaissa tunnelmissa. Puolinaisuudet eivät enää kelpaa, kompromissit eivät mene läpi, nyt mennään asioiden ytimiin, tarkastellaan rakenteita, romutetaan vaikka, mikäli havaitaan kestämättömiä asenteita.

Matka kauniille ja keväiselle Madeiralle oli ihana kokemus, yhtäaikaa virkistävä, innostava ja uuvuttava. Otin 1324 valokuvaa, ihastuin voissa uitettuun parsakaaliin ja papuihin, nukahdin puutarhan penkille, söin yhden elämäni parhaista mangoista, asuin huoneessa jossa tuuli ulvoi yötä päivää, sain hysteerisen itkukohtauksen hullun kuun aikaan, nauroin Madeiran "kuuluisaa lankuttajaa", huokailin sumuisten vuorten kauneutta, lumouduin yössä tuoksuvista eksoottisista kukista, pidin jättiläismäistä punaista papukaijaa olkapäälläni, hihittelin ohuessa vuoristoilmassa kaikelle eteen tulevalle ja mielipuolinen joutsen puri varpaitani. Ja paljon muuta.

Huomaa kuvissa todellinen "slow life" auto. Ja todennäköisesti jonkun filosofin kalastusalus, jonka nimenä paljon puhuva "This is INSANITY". Voi kuinka paljon mahtuukaan yhteen viikkoon. Aika venyy ja pullistuu. Kotiin tultua on vaikea asettua. Ostin kaksi nippua tulppaaneja, kuuntelen olohuonelauluja ja leikin kevättä. Jokin sisällä hankaa vastaan sitä mikä on. Tahtoisin asua mökissä, herätä kevään tuoksuun ja käyttää päiväni kädet mullassa, kasvatellen papuja ja parsakaalia.

4 kommenttia:

 1. Melkein aistin Madeiran tuoksun ja fiiliksen tänne kotisohvalle.

  Oli varmasti upea reissu.

  "Leikin kevättä" - ihana ilmaus. Taidan tehdä sitä itsekin ;)

  VastaaPoista
 2. Joo, kaikin puolin oli vaikuttava matka. Tää sopeutuminen näihin kotosuomen ääriolosuhteisiin (-5c) on ollut hieman haasteellista sen kaiken jälkeen. :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos onnenpäivänen mukavasta kommentistasi! :)

  VastaaPoista

♥ Say hello or leave a comment, please! ♥ Ilahdun moikkauksista ja kommenteista! ♥