Blogi on muuttanut!

Tervetuloa tutustumaan uusiin kotisivuihini ja uuteen blogiini, joka on Hullujen teekutsujen luonnollinen jatkumo. Uudessa blogissani kirjoitan pääasiassa itsetuntemukseen, elämäntaitoon, arkipäivän henkisyyteen, tietoiseen läsnäoloon, itsensä rakastamiseen ja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin liittyvistä asioista. Blogin avajaisten kunniaksi arvon myös lähiaikoina lukijoiden kesken ihania luonnonkosmetiikkatuotteita. Toivottavasti nähdään siellä!9.12.2011

Onnesta soikeana


Mietiskelin tänään sitä miksi ihminen on onnesta soikeana, eikä esimerkiksi pyöreänä. Johon nokkela ystäväni sanoi että soikeaksi onnesta ihminen venyy ylä- ja alapäästä. 

On ollut hurjan myrskyisä päivä. En ole saanut tehtyä mitään mainitsemisen arvoista, vain kuunnellut joikuja ja katsellut miten lumihiutaleet ovat sinkoilleet ikkunan takana mielipuolisina kuin perheenäidit viimehetken jouluostoksilla. Mutta olen hymyillyt paljon. Syönyt kakkua. Puhdistanut silmälasit (huonosti). Ja ihmetellyt sitä miten uskomaton juttu, että löysin miehen joka katsoo mukisematta kanssani kaikki Twilight -elokuvat ja sen jälkeen sanoo parturilleen että "samanlaiset hiukset kuin Edwardilla, kiitos."

5 kommenttia:

 1. Ihanasti hoksattu tuo onnellisuuden soikeus :)
  Täälläkin tuiskutti lunta, ja olin iloinen, ettei tarvinnut mennä ulos. Naapurissa rempattiin kattoa, eikä tosiaan käynyt kateeksi remppaukkoja...

  VastaaPoista
 2. Hyvin hiffattu!


  Mä katsoin just ekan Twilight elokuvan kahden alle 7 v kanssa :) Onnea tämäkin!

  VastaaPoista
 3. :) Kiitos kultaset kommenteistanne. Melkein kauhistuttaa miten vähän nykyään tulee enää oltua koneella. Jäävät vastaukset roikkumaan, vaikka edelleen ne ilahduttavat tosi paljon!

  Elisa, hui kauhistus, mitäs pikkuipanat tykkäsivät Twilightista? Minusta se on aika jännä, varsinkin loppukähinät. :)

  VastaaPoista
 4. >.> I assume this is snow...that or you are having some torrential rainstorms. Stay warm and safe either way.

  VastaaPoista
 5. Yes, Kristan, snow it is. Though I can't remember any winter that has been as warm and snowless as this. I got my "English winter" after all. :)

  VastaaPoista

♥ Say hello or leave a comment, please! ♥ Ilahdun moikkauksista ja kommenteista! ♥