Blogi on muuttanut!

Tervetuloa tutustumaan uusiin kotisivuihini ja uuteen blogiini, joka on Hullujen teekutsujen luonnollinen jatkumo. Uudessa blogissani kirjoitan pääasiassa itsetuntemukseen, elämäntaitoon, arkipäivän henkisyyteen, tietoiseen läsnäoloon, itsensä rakastamiseen ja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin liittyvistä asioista. Blogin avajaisten kunniaksi arvon myös lähiaikoina lukijoiden kesken ihania luonnonkosmetiikkatuotteita. Toivottavasti nähdään siellä!31.12.2011

Joulu on ohi


Joulu on ohi taas. Miten se aina menee nopeammin ja huomaamattomammin. Lapsuudessa joulu oli monumentaalinen, kaivattu ja unelmoitu, elämyksellinen ja ihmeitä täysi. Lapsi odottaa joulua, ja joulu tulee. Aikuisena se täytyy tehdä. Illuusio särkyy kun on itse kulisseissa, rakentamassa joulun näyttämöä. Vaikka silti uskonkin, pohjimmiltaa joulu on sisäinen asia, ulkoisista olosuhteista vapaa. Se kestää kyseenalaistamisen ja ravistelunkin. Se tekee sille ihan hyvää.

*

Farewell Christmas

Christmas is over. How come it always seems to be a little shorter, be over a little bit faster. As a child I waited for Christmas. And it came, with it's magic and excitement. As an adult you have to make it yourself. Illusion is spoilt when you are operating behing the scenes, building it all up. Although I do believe Christmas really is a state of mind and a spirit in your heart. It's not all about decorations, presents and right kind of foods. It's good to do things differently every now and then. Do nothing. And it still comes every year.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

♥ Say hello or leave a comment, please! ♥ Ilahdun moikkauksista ja kommenteista! ♥