Blogi on muuttanut!

Tervetuloa tutustumaan uusiin kotisivuihini ja uuteen blogiini, joka on Hullujen teekutsujen luonnollinen jatkumo. Uudessa blogissani kirjoitan pääasiassa itsetuntemukseen, elämäntaitoon, arkipäivän henkisyyteen, tietoiseen läsnäoloon, itsensä rakastamiseen ja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin liittyvistä asioista. Blogin avajaisten kunniaksi arvon myös lähiaikoina lukijoiden kesken ihania luonnonkosmetiikkatuotteita. Toivottavasti nähdään siellä!7.12.2011

Conversations with Soul

Ihanan herkkä ja haavoittuvainen olo. Olen käynyt keskusteluja sieluni kanssa. Olen lukenut Muumilaakson marraskuuta, saanut taas yhden opiskeluvaiheen päätökseen, leiponut synttärikakun rakkaalleni, loukkaantunut pikkuasioista ja iloinnut salaa sateesta ja harmaudesta ja tästä talvea uhmakkaasti vastustavasta syyssäästä. 

Pitäisi tehdä valintoja. Vaikka luulin jo tehneeni. Mutta asiat kertovat omaa kieltään. Mitään ei tapahdu. En saa kirjoitettua, en saa toimitettua sovittuja selvityksiä, stressaan, painan stressin piiloon pois näkyviltä, annan olla, odotan sopivaa hetkeä, en vastaa puhelimeen, venytän pinnaa... Taisin olla lähdössä toteuttamaan jotain aivan ylimitoitettua suhteessa omaan polkuuni, jotain mitä halusin poistamaan epävarmuuteni, jotain mistä halusin lisää uskottavuutta. Omissa silmissäni. 

Mutta valinnan sinetöivä viimeinen sana ei suostu piirtymään paperille. Pitäisiköhän sitä kuunnella?


7 kommenttia:

 1. Tsemppiä pohdintoihin! Minäkin salaa iloitsen tästä säästä. Sehän on suorastaan...englantilainen.:)

  VastaaPoista
 2. Joskus valinnat jäävät tapahtumatta. Elämällä voi olla muita suunnitelmia sinun varallesi. Ehkä ei vielä ole aika. Ehkä aika meni jo. Valinnan tapahtumatta jäämisen takaa voi hyvässä tapauksessa kuulla viestin: Ehkä et haluakaan,ehkä haluat jotain muuta. Ehkä pitää vain odottaa.

  VastaaPoista
 3. Osaat keskustella sielusi kanssi, niin varmasti oikeat valinnat ja päätöksetkin löytyvät. Rohkeutta ja iloa matkaan !

  VastaaPoista
 4. Mä komppaan Wihtoria, jos todella kuunteleen itseään, vastaus löytyy.

  Pikku Prinssiä lainatakseni:
  Ainoastaan sydämellään näkee hyvin. Tärkeimpiä asioita ei näe silmillä.

  VastaaPoista
 5. Marikka: Kiitos tsempistä. Ja sää tosiaan on englantilainen, olen tätä ajatusta hellitellyt hetkittäin. :)

  Marja Leena: Tosiaan, ja nyt tuntui siltä että tarvitaan hetkinen lisäaikaa ja tilaa antaa asioiden mennä oikeisiin uomiinsa. Pakottamatta.

  Wihtori: Kiitos ihanan mieltälämmittävästä kommentista. :)

  Elisa: Voi, kiitos tuosta Pikku Prinssi -lainauksesta. Se on justiinsakin niin! :)

  VastaaPoista
 6. Beautiful piece....I have no idea what all of that above is about (damn you google translate) but I enjoyed the music at least. Hope all is well with you

  VastaaPoista
 7. Oh, it was just some musing about some life decisions. All is well. And that piece of music truly is lovely. :)

  VastaaPoista

♥ Say hello or leave a comment, please! ♥ Ilahdun moikkauksista ja kommenteista! ♥