Blogi on muuttanut!

Tervetuloa tutustumaan uusiin kotisivuihini ja uuteen blogiini, joka on Hullujen teekutsujen luonnollinen jatkumo. Uudessa blogissani kirjoitan pääasiassa itsetuntemukseen, elämäntaitoon, arkipäivän henkisyyteen, tietoiseen läsnäoloon, itsensä rakastamiseen ja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin liittyvistä asioista. Blogin avajaisten kunniaksi arvon myös lähiaikoina lukijoiden kesken ihania luonnonkosmetiikkatuotteita. Toivottavasti nähdään siellä!25.11.2011

In love in Facebook


Uusi suhde nostaa pintaan uusia asioita. Mietin rajoja ja normeja ja yleisiä käytäntöjä. Sosiaalinen media asettaa eteen aivan uusia kysymyksiä ja ennen määrittelemättömiä käyttäytymissääntöjä. Kun ei tunne toista vielä niin hyvin.

Kuinka pian parisuhteen voi julkistaa muuttamalla parisuhdestatuksensa FB:ssä? Tarkoittaako se nykymaailmassa samaa kuin kihlautuminen joskus muinoin? Omalle seinälle ja kaikkien niiden satojen muiden etusivulle läjähtää hervoton punainen sydän ja ilmoitus että parisuhde on nyt julkinen fakta. Ahdistaako? Mitä pitäisi ajatella niistä (miespuolisista) kavereista, jotka heivaavat sinut pois kaverilistaltaan parisuhdeilmoituksen jälkeen? Entä saako toisen seinälle kommentoida? Kuinka monesta asiasta voi tykätä saman päivän aikana? Voiko laittaa toisen seinälle linkin johonkin musiikkikappaleeseen? Ja jos, niin millaisen, ja mistä motiivista käsin sen tekee? Ja mitä sitten, kun toinen julkaisee seinällään typerän vitsin kuivan kauden päättymisestä, ja toinen ottaa siitä itseensä. "Ai sitäkö mä vain olenkin sinulle?!" Ja hetken ilmassa väijyy kysymys siitä, viekö Facebook meidät liian syvälle liian nopeasti? 

*

Being friends in Facebook with your new lover makes things complicated. What's appropriate and what's not? Beats me.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

♥ Say hello or leave a comment, please! ♥ Ilahdun moikkauksista ja kommenteista! ♥