Blogi on muuttanut!

Tervetuloa tutustumaan uusiin kotisivuihini ja uuteen blogiini, joka on Hullujen teekutsujen luonnollinen jatkumo. Uudessa blogissani kirjoitan pääasiassa itsetuntemukseen, elämäntaitoon, arkipäivän henkisyyteen, tietoiseen läsnäoloon, itsensä rakastamiseen ja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin liittyvistä asioista. Blogin avajaisten kunniaksi arvon myös lähiaikoina lukijoiden kesken ihania luonnonkosmetiikkatuotteita. Toivottavasti nähdään siellä!10.10.2011

Koti-ikävää


Englanti ei ole jättänyt minua rauhaan. Viikonloppuna tiskatessa minuun iski voimakas tietoisuus siitä, että kaipaan sinne kuin kotiin, ja aloin itkeä. En pidä sellaisesta, että haluan piinaavasti jotain mitä ei ole. Se on vastoin periaatteitani, jotka rakentuvat zeniläiselle filosofialle siitä, että kaikki on hyvin juuri nyt ja juuri tällaisena. Mutta entäpä sitten kun ei olekaan? Kun jokin kalvaa ja jäytää ja suorastaan huutaa muutosta? Ja sitten se kolahti. Mikäpä minua ihan oikeasti estäisi muuttamasta sinne, jos se kerran on minulle niin tärkeää?

Olen etsinyt meille omaa taloa - välillä maltillisemmin, välillä lähes pakkomielteisesti - melkein kuusi vuotta. Mutta taloa ei vain ole löytynyt. Eivätkä kriteerini ole edes mitenkään tiukat, kunhan se vain olisi riittävän edullinen, riittävän hyvässä kunnossa sekä meidän pienelle perheellemme sopivan kokoinen.

Ja voi, miten olenkaan kiertänyt esittelyissä ja näytöissä. Ja voi, miten olenkaan turhautunut, kun jokainen mahdollinen uusi koti onkin osoittautunut epäsopivaksi. Ystäväni tokaisi jokin aika sitten, miten ihanan vapaa olen, kun en omista taloa vaan asun vuokralla. Tämä on hetkittäin kummitellut mielessäni. Entäpä jos sillä onkin jokin tarkoitus, että ei ole löytynyt sitä omaa? Entäpä jos pakkaisikin kamat konttiin, ja vaihtaisi mannerta?

*

Homesick

England has been haunting me. A few days ago I realised better than ever that I'm so homesick that I could cry. And I did. So why not move there, if it's so essential to my complacency?

Guess what. I've been searching a house to buy for me and my kids for about six years now. Perhaps there's a reason behind the fact, that not any of those houses I've been looking has been suitable enough. Perhaps it's a good thing that, without having to sell any difficult property, I'm free to move where ever I like? And perhaps I should? 

5 kommenttia:

 1. Voi että. Vaikka ymmärrän Englanti-nostalgiasi enemmän kuin hyvin, tekee mieli silti sanoa itsekkäästi, että älä muuta sinne, muuta tänne!:)

  VastaaPoista
 2. Awww don't cry. I am positive you will find your place in the world that will make you happy. They say good things come to those who wait so maybe your good thing is coming. Which towns are you looking at? Just curious.

  VastaaPoista
 3. Marikka: Kyllä täällä edelleen tiiraillaan kaikki siellä teillä päin myytävät ja vuokrattavatkin asunnot tarkkaan, päivittäin. Eli kyllä se vielä on se ensisijainen vaihtoehto, ja tuo Englanti enemmänkin jokin mielentila, unelma.

  Kristan: Thank you for your comforting words! I so wish you were right. I'm mostly interested the South-Western Countys of England, (like Gloucestershire, Devon, Somerset, Dorset and Wiltshire) not any specific towns yet. You know these places?

  VastaaPoista
 4. Yes I have been around those areas. Visited Bath in Somerset and went to Salisbury, Wiltshire. Of course I went to Wiltshire also to see Stonehenge. Best scones I have ever had were there. I loved Wiltshire! Bath made me a little sad because it had changed so much from the stories my parents told of it when they visited in the 70's.

  VastaaPoista
 5. Yes, I wasn't too fond of Bath either. Nor was Jane Austen. She always wanted to move back to the countryside. I know, because I visited Austen Museum and heard a long lecture about her life in there. :)

  VastaaPoista

♥ Say hello or leave a comment, please! ♥ Ilahdun moikkauksista ja kommenteista! ♥