Blogi on muuttanut!

Tervetuloa tutustumaan uusiin kotisivuihini ja uuteen blogiini, joka on Hullujen teekutsujen luonnollinen jatkumo. Uudessa blogissani kirjoitan pääasiassa itsetuntemukseen, elämäntaitoon, arkipäivän henkisyyteen, tietoiseen läsnäoloon, itsensä rakastamiseen ja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin liittyvistä asioista. Blogin avajaisten kunniaksi arvon myös lähiaikoina lukijoiden kesken ihania luonnonkosmetiikkatuotteita. Toivottavasti nähdään siellä!13.10.2011

Kahdeksan asiaa


Sain Meijerielämää -blogin Lumikolta kivan A Blog with Substance -tunnustuksen, ja ajattelin tarttua siihen samantien. Haasteena on kertoa 8 asiaa itsestään. Mitään teemaa näillä ei tarvinnut olla, mutta omani nyt kietoutuivat luontevasti kirjoittamisen ja blogien ympärille.
 1. Minulla on viha-rakkaussuhde kirjoittamiseen. Se on elinehto, tapa ajatella, olla olemassa, ja samalla se tekee minut hyvin liian tietoiseksi kaikista sisäisistä ristiriidoistani. Kun yksi puoli saa ilmaistua itseään (kirjoitetun tekstin muodossa), kaikki muut puoleni kommentoivat (päänsisäisenä porinana).
 2. Hullujen teekutsujen pohjana oli elämäni ensimmäinen blogi "Auran-vuodatus", jonka perustin joskus 2007, ja se kietoitui löyhästi Harry Potter -fanfictionin ympärille, jota silloin aktiivisesti harrastin.
 3. Vaihtelunhaluisuuteni ja jatkuva muutoksen tarpeeni näkyvät peilikirkkaasti blogeissani. Tämän vuoksi myös kriisiydyn herkästi blogieni kanssa, suljen, avaan, muutan, editoin jälkeenpäin, vaihdan ulkoasua ja tyyliä.
 4. Tämän blogin tekee minulle erityisen tärkeäksi ja ainutlaatuiseksi se, että tämä on hyvin henkilökohtainen ja ilman mitään tiettyä teemaa oleva blogi. Teekutsuillani pyrin olemaan oma itseni niin paljon kuin uskallan, eli en pingota asiallisesti ammattiroolissa, vaan täällä olen myös lapsellinen ja hömppä ja ristiriitainen ja tyhmä ja huokailevakin. 
 5. Niinkin yksityisyyttään suojelevaksi ihmiseksi mitä olen, minulla on suuri tarve jakaa tunteitani ja ajatuksiani blogissani. Se todennäköisesti kompensoi puuttuvia ihmissuhteitani.
 6. Pelkään usein, että itseironiseksi tarkoitetut heitot jäävät lukijalta ymmärtämättä ja annan vain kuvan itseään täynnä olevasta, neuroottisesta sekopäästä. 
 7. Ellen ole yksin kotona, minulla on harmittavan huono keskittymiskyky, ja ärsyynnyn suunnattomasti siitä että minua häiritään kirjoittaessani. Eli jos televisio on päällä, lapset puhuvat keskenään, kissa raapii ovea tai joku hengittää.
 8. Blogien psykologiset ja sosiologiset ulottuvuudet kiinnostavat minua tosi paljon, ja seuraavassa elämässäni tekisin mielelläni tutkimuksen/väitöskirjan blogeihin liittyvästä sosiaalisesta vuorovaikutuksesta, sekä blogien vaikutuksesta minäkuvaan, skeemoihin, ja (itse)representaatioon.
Ai niin, tämä piti vielä jakaa eteenpäin. Joten sinä, joka tätä luet, etkä ole vielä tätä tunnustusta saanut - ole hyvä, haaste on heitetty.


5 kommenttia:

 1. Kaunis kuva, sinäkö siinä..? Hassua, olen aina kuvitellut sinut Liisa Ihmemaassa-kuvitusten Alicen näköiseksi, toisin sanoen piirretyksi! (no, olen toki tajunnut ettet oikeasti ole/voi olla piirretty, mutta mielikuvissani olet ilmetty Alice)

  En ole ikinä ajatellut, että olisit itseäsi täynnä tai edes neuroottinen. Jaan myös kohdassa 8 mainitsemasi kiinnostuksen. Ja kohta 5 voisi olla omasta kynästäni.

  VastaaPoista
 2. Herkkä omakuva, olethan se sinä? Minusta teekutsut on mahtava nimi blogille. Näitä oli muutenkin kiva lukea, paljon oli samanlaisia ajatuksia.

  VastaaPoista
 3. Lumikko: Riemastuttavaa kuulla, että olet ajatellut minun olevan piirretty hahmo. :) Hyvä jos mielikuvasi säilyy, vaikka olenkin postaillut tänne joitakin omakuvia. (Tietoisia harjoituksia purkaa sitä kuuluisaa yksityisyydensuojamuuria.)

  Kirjailijatar: Kiitos, minäpä minä. Ja mukava kuulla että löytyi jotain yhteistä noista "paljastuksistani". :)

  VastaaPoista
 4. Tätä oli hauska lukea, oli kiva kuulla enemmän sinusta!

  VastaaPoista
 5. Kiitos Elisa, itsekin tunnustan että tykkään kovasti lukea näitä muiden "paljastuksia". Ne kertovat useimmiten niin erilailla kirjoittajastaan, kuin blogitekstit yleensä.

  VastaaPoista

♥ Say hello or leave a comment, please! ♥ Ilahdun moikkauksista ja kommenteista! ♥