Blogi on muuttanut!

Tervetuloa tutustumaan uusiin kotisivuihini ja uuteen blogiini, joka on Hullujen teekutsujen luonnollinen jatkumo. Uudessa blogissani kirjoitan pääasiassa itsetuntemukseen, elämäntaitoon, arkipäivän henkisyyteen, tietoiseen läsnäoloon, itsensä rakastamiseen ja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin liittyvistä asioista. Blogin avajaisten kunniaksi arvon myös lähiaikoina lukijoiden kesken ihania luonnonkosmetiikkatuotteita. Toivottavasti nähdään siellä!3.10.2011

Englannissa - Stonehenge & Windsorin linna

Day Six

Koko bloggaaminen on nyt jäänyt jäihin, kun tämä viimeinen Englanti -postaus on tukkinut väylän. Tässä siis piste reissulleni näiden muutamien kuvien muodossa.


Yllä melkoisen yleisiä näkymiä Englannissa autoillessa. Puiden vihreiden lehvien muodostamien "puutunneleiden" sisään oli ihana sukeltaa, ja vaikka mielettömän kapeat tiet olivatkin ajoittain henkeä salpaavan jännittäviä, olivat ne myös todella kauniita.


Mikäs muu se tässä, kuin Stonehenge, tuo historioitsijoiden kiistelemä kivirykelmä. Itse kallistun muinainen kalenteri & kello -teoriaan. Kivipaasien ja kuoppiin aseteltujen mustien ja valkoisten pikkukivien avulla kun pystyy laskemaan auringon- ja kuunpimennykset ilmeisen tarkasti.


Ja lopuksi Windsorin linna kaikkine lisukkeineen. Long live the Queen! Päätän raporttini Englannin matkastani tähän. Kiitos seurasta.

2 kommenttia:

  1. Taas minä huokailen kuviesi äärellä kaivaten Englantiin. <3 Ensi vuonna matkustan sinne, ihan varmasti!

    Mieheni ja minä kävimme Stonehengessä häämatkamme yhteydessä reilut kymmenen vuotta sitten. Oli hienoa nähdä tuo ikiaikainen paikka, mutta samalla oli se silloin, elokuussa päivää ennen (vai oliko se jälkeen) täydellistä auringonpimennystä (jonka aikana Stonehengeen ei silloin olisi päässyt), eräänlainen massaturismin keskus. Levää amerikanenglantia vääntävien ihmisten jonon jatkona oli hieman hankala päästä tunnelmaan, mutta vaikuttava Stonehenge oli silti. :)

    VastaaPoista
  2. Voin kuvitella tuon jenkkituristimeiningin aika hyvin. Vaikuttaa siltä, että siellä on aina tosi paljon porukkaa, ja varsinkin sitten juuri auringonpimennysten yms. aikaan. Uudestaan minäkin tuonne (sekä Englantiin) haluaisin nyt mahdollisimman pian. Nyt ajattiin vaan bussilla Stonehengen ohi, eikä edes kunnolla pysähdytty saati päästy ulos autosta. :)

    VastaaPoista

♥ Say hello or leave a comment, please! ♥ Ilahdun moikkauksista ja kommenteista! ♥