Blogi on muuttanut!

Tervetuloa tutustumaan uusiin kotisivuihini ja uuteen blogiini, joka on Hullujen teekutsujen luonnollinen jatkumo. Uudessa blogissani kirjoitan pääasiassa itsetuntemukseen, elämäntaitoon, arkipäivän henkisyyteen, tietoiseen läsnäoloon, itsensä rakastamiseen ja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin liittyvistä asioista. Blogin avajaisten kunniaksi arvon myös lähiaikoina lukijoiden kesken ihania luonnonkosmetiikkatuotteita. Toivottavasti nähdään siellä!7.9.2011

Tyhjyyden täytteeksi


Hukkasin juuri ennen matkalle lähtöä kamerani laturin. Sain tiukalla säännöstelyllä akun kestämään koko viikon, mutta kotona alkaessani ladata kuvia koneelle, akku sanoi piu ja oli potslojo. Koska vihaan asioiden etsimistä, tilasin netistä uuden laturin, ja sen saapumista odotellessa kirjoitan jostain ihan muusta kuin matkastani.

Kuten vaikka siitä, miltä tuntuu olla takaisin täällä. Omituinen synkeä tyhjyys on hallinnut tunnetilaani paluustani lähtien. Olen yrittänyt lääkitä sitä katsomalla netistä putkeen 21 jaksoa Vampyyripäiväkirjoja ja syömällä kilokaupalla tuliaisiksi tuomiani Clotted Cream -kermatoffeita. Mutta näin jälkeenpäin ajatellen, se ei ole ollut ollenkaan järkevää. Nyt harmittaa sekä se, että olen lihonut lähes viisi kiloa parissa viikossa, kuin myös se, että ei ole enää mitään yllätysmomenttia sunnuntai-iltojen suhteen, kun tuo Vampyyripäiväkirjojen korni, joskin viihdyttävä juonikuvio tuli näin nähtyä etukäteen. Pah.

*

Not the wisest cure

I have lost the charger of my camera battery and can't upload any pictures from my trip. Such agony. After I returned from England, I've been feeling gloomy and hollow. As a cure I watched 21 episodes of Vampire Diaries and ate huge amounts of Clotted Cream Fudge. Not quite wise. But am I ever?


8 kommenttia:

 1. Samoissa kuvissa, samoissa tunnelmissa... Jotain oikeasti piristävää pitäisi nyt keksiä. Ei pelkkää syömistä.:) Valoa tähän harmauteen!

  VastaaPoista
 2. Kauniita kuvia! Kyllä syöpöttelylle ja lööbailullekin on oma aikansa ja paikkansa. Sitten voi taas jatkaa laulaen matkaa pirteämmällä mielellä...

  VastaaPoista
 3. No höh. Sarjojen katsominen putkeen on kyllä yksi lempipuuhistani, mutta eihän se tietenkään ole kiva, jos siitä seuraa tympeä olo.

  Matkakuviasi ja -kertomustasi odotellessa :)

  VastaaPoista
 4. Marikka: Joo, liikkuminen näyttäisi kyllä auttavan, ongelmana vaan on ollut saada itsensä ulos kodin ovesta.

  Elisa: Niinhän mä sitä itselleni puolustelinkin, "tänään vielä vedetään lööbailu överit, huomenna sitten ryhtiä elämään..." Ja noin se muuten menikin. Jo kaksi touhukasta päivää takana.

  Lumikko: Sarjojen katsominen on minusta parasta kun on mahdollisuus upota siihen maailmaan kokonaan. Mulla ei ole yhtään itsekuria säännöstellä, ja jos edellinen jakso jää aina jännään kohtaan, niin helposti valvon niin kauan kuin silmät pysyvät auki, jotta selviää mitä seuraavaksi tapahtuu... Ja taisi se tympeä olo olla ensin, ja tuo sarjan katsominen oli seuraus siitä. Onneksi nyt on jo toiset tunnelmat. :)

  VastaaPoista
 5. Synkeä tyhjyys...se on minä, juuri palanneena Alpeilta loskaiseen Brysseliin tai se on minä, Suomesta juuri kotiutunut, tai minä, Bretagnesta juuri tulleena täällä alavalla taas.

  VastaaPoista
 6. Piilomaja: Sinäpä sen sanoit. Matkan jälkeinen apatia, mutta eipä vaan kaikkien matkojen jälkeen. Joistakin paikoista, kivoistakin, on ihana tulla kotiin. Ja näistä joistakin sitten taas ei. Liittynee siihen kodin tuntuun, joka on vahvempi siellä kuin täällä.

  VastaaPoista
 7. I have no idea what clotted cream fudge is but it sounds like something that would pack on the pounds. Cheer up! You had a lovely trip and lots of memories to enjoy from it. Vampire dairies *shakes head* me thinks you have a fixation on the men with long teeth. Did you ever fancy any of the British royals? *laughs* Sorry just had to tease. Prince Charles has such large teeth I swear!

  VastaaPoista
 8. Clotted Cream Fudge is like a really tasty and rich fudge that has approximately 80% fat in it. So yes, I've managed to gain weight pretty effectively with them. My most sincere recommendations! :)

  Yes, I guess you're right, I DID have a fixation with these bloodthirsty old fashioned gentlemen, but I think mr. Charlie Luxton has cured me. So no, I do not fancy any royals either, just one British eco-architect (with not so large teeth, and I quite appreciate it).

  VastaaPoista

♥ Say hello or leave a comment, please! ♥ Ilahdun moikkauksista ja kommenteista! ♥