Blogi on muuttanut!

Tervetuloa tutustumaan uusiin kotisivuihini ja uuteen blogiini, joka on Hullujen teekutsujen luonnollinen jatkumo. Uudessa blogissani kirjoitan pääasiassa itsetuntemukseen, elämäntaitoon, arkipäivän henkisyyteen, tietoiseen läsnäoloon, itsensä rakastamiseen ja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin liittyvistä asioista. Blogin avajaisten kunniaksi arvon myös lähiaikoina lukijoiden kesken ihania luonnonkosmetiikkatuotteita. Toivottavasti nähdään siellä!9.9.2011

Löysin kadonneen laturin
Niinhän siinä taas kävi, että kun oikein antoi itselleen luvan löysäillä, niin ei sitä kauaa sitten jaksanutkaan. Latauduin. Olen ollut nyt pari päivää tosi iloinen, kun olen noussut aamulla sängystä, syönyt, ulkoillut ja tehnyt työnkaltaisia toimia suhteellisen hyvässä raamissa. Nämä ovat minulle niitä elämän vaikeita asioita. Lykkääntyy. Meinaa unohtua. Jää välistä. Useimmille ne ovat varmaan itsestäänselvyyksiä, mutta minulle aiheuttaa aina kovasti pinnistelyä toistaa samoja asioita suurin piirtein samoihin vuorokaudenaikoihin useampana päivänä peräkkäin. Ja jotta tämä olisi ongelma, olen tietysti hyvin velvollisuudentuntoinen, pikkutarkka sekä täsmällinen. 

Löysin muuten sen kadonneen kameran laturin tänään, juuri kun uusi oli tullut postilaatikkoon. (Tässä taustalla on varmaan se sama lainalaisuus, kun pitkään lasta yrittänyt pari tulee raskaaksi saatuaan sijais- tai adoptiolapsen.) Ja illaksi oli tyrkyllä ensimmäinen työkeikka neljään kuukauteen (sosiaalialan sijaistamisjuttuja, ei liity pieneen ja hitaaseen yritystoimintaani), mutta en ottanut sitä vastaan, koska halusin olla lasten kanssa kotona. Ja heti tämän jälkeen kumpikin katosi omille teilleen. Isompi koko loppuillaksi ja pienempi yöksi serkun kanssa mummolaan. Hemmottelin sitten itseäni käymällä väentungoksessa isossa ja vieraassa marketissa ruokaostoksilla. Kotona piirsin unelmatalon pohjapiirrustuksen (yksi tuhansista versioista) ja sekoitin iltapalarahkaan hippusen kanelia, ripauksen vaniljasokeria ja rojauksen jauhettua kardemummaan. Ja oli muuten pahaa. Don't try this at home.

P.S. Matkakuvia ja pari sanaa reissusta seuraavassa numerossa.

*

Charger

I've been feeling much better, more brisk and alive, for a past few days. Today I was inventive in a kitchen and mixed some vanilla sugar, cinnamon and cardamom to my evening snack quark. It may sound good, but it isn't, believe me. Can't recommend anyone to try it. I'll post some pictures and tales of my trip to England next blog. Till then, love you, bye!


8 kommenttia:

 1. En voi mitään, nauroin tuolle kun kävit hemmottelemassa itseäsi täydessä marketissa.
  Jos se ei sitten ollutkaan ironiaa niin häpeän.

  Mulla on kahdenlainen suhtauminen siihen että jotkut asiat toistuvat samanlaisina joka päivä. Minulla on halu tuntea että tilanne on hallinnassa, että langat ovat minulla, että tiedän että ehdin, että pystyn. Haluan tuntea että minulla rauha ja kaikki maailman aika, en halua lÄhteä kiireessä.
  Siksi vaikkapa herään pari tuntia ennen lähtöä.

  Sitten on sellaista muuta mikä toistuu pÄivittäin ja johon en aina osaa suhtautua pelkästään riemulla. Juuri nyt tätä kirjoittaessani huomaan että perhana, taitaa olla niin että pidän rutiineista kunhan ne ovat MINUN ITSENI asettamia!

  VastaaPoista
 2. Öh, juu. Kyllä täydet marketit on minulle myös vihonviimeinen paikka..Mutta itseasiassa halusin kommentoida tuota aamuheräämistä. Olen itse myös ottanut tavaksi herätä vähintään pari tuntia ennen lähtöä. Olen usein perustellut ajoissa heräämistäni sillä, että vihaan kiirettä. En ole koskaan osannut ajatella, että asialla olisi mitään tekemistä asioiden hallinnassa pysymisen tai kontrolloimisen kanssa, mutta nyt kun sanoit sen.. Tuohan on aivan selvää.

  Oma aamuaikani kuluu usein lenkkeilyn, lehden lukemisen ja keittiön siivoilun merkeissä. Rutinoituneena aamunysvääjänä minun ei useinkaan tarvitse vilkuilla kelloa vaan kun olen saanut toimeni rauhassa tehtyä onkin aika lähteä. Minusta aamut ovat tällä tapaa jotenkin siedettävämpiä.

  VastaaPoista
 3. Piilomaja: Kyllä, kyllä, kyse oli toki ironiasta. Se on hieman hankala laji näin kirjoitetussa(kin) muodossa. Vaikken oikein hymiöistä välitäkään, olen kaipaillut ironia-hymiötä, jolla asian voisi alleviivata, että jo vain, nyt en ollut ihan tosissani.

  Mulla on kyllä ihan sama juttu tuon kanssa, että inhoan kiireen tuntua ja haluan itse määrätä rutiinini. Mutta mitä se sitten käytännössä tarkoittaa, vaihtelee kuun kierron tai ties minkä mukaan.

  Suvenkeiju: Minulla ei periaatteessa ole mitään syytä herätä aamulla (huh kun kuulostaa synkältä), siis ei mitään ulkopuolelta määriteltyä aikataulua eikä mitään minne pitäisi mennä. Tästä seuraa sitten se, että vuorokausirytmit ja rutiinit ovat mitä sattuu, ja edes hetken aikaa kestävä "normaali" aamuelämä tuntuu tosi vaikealta toteuttaa.

  VastaaPoista
 4. Saw your pictures on your none English version. Looks lovely look forwarding to being able to read it. Also you must tell me how your do your pictures! <3

  VastaaPoista
 5. I don't think I have time (not to mention patience) to translate my long(some) ramblings about my trip to England. But they do say that pictures tell more than thousand words, so there you have a quite a long story already. ;)

  I have a polaroid application that changes my photos to look like that. I quite love it. :)

  VastaaPoista
 6. le sigh XD at least tell me the towns you visited ^_^
  o.o tell me of this application I love it <3

  VastaaPoista
 7. Okay. :) But the list is long. As you see, I wanted to experience as much as possible in a shortest of time. And it just increased my appetite. Now I'm planning to move there. :)

  London - Steventon - Oxford - Juniper Hill - Studley - Shottery - Wilmcote - Bradford-upon-Avon - Burford - Chipping Campden - Bath - Norton St. Philips - Exeter - Torquay - Dartmouth - Greenway - Dartmoore - Princetown - Stonehenge - Windsor - London... and some small villages whose names I've forgotten.

  I was quite shocked to learn later, that mr. Luxton actually lives at Cotswolds, the most enchanting rural area, where I spent some days. But perhaps it was for the best that we didn't meet. (Yet.)

  VastaaPoista
 8. Oh, and the application just has a name on it that says "Polaroid". Perhaps you could find it with Google. I have no idea where I got it.

  VastaaPoista

♥ Say hello or leave a comment, please! ♥ Ilahdun moikkauksista ja kommenteista! ♥