Blogi on muuttanut!

Tervetuloa tutustumaan uusiin kotisivuihini ja uuteen blogiini, joka on Hullujen teekutsujen luonnollinen jatkumo. Uudessa blogissani kirjoitan pääasiassa itsetuntemukseen, elämäntaitoon, arkipäivän henkisyyteen, tietoiseen läsnäoloon, itsensä rakastamiseen ja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin liittyvistä asioista. Blogin avajaisten kunniaksi arvon myös lähiaikoina lukijoiden kesken ihania luonnonkosmetiikkatuotteita. Toivottavasti nähdään siellä!22.8.2011

Pojan kesän merkkipaalut


Tänä kesänä poikani alkoi (vihdoinkin) lukea muitakin kirjoja kuin Harry Pottereita. Tunsin suurta lämpöä sydämessäni todistaessani hänen raahaavan tiiliskiven paksuisia kirjoja minne ikinä kuljimmekin, sekä nähdessäni hänen lukevan kesäyön hämyssä pikkutunneille asti, koska kirja oli niin mielenkiintoinen, ettei sitä raaskinut jättää kesken.

Kesän huomattaviin tapahtumiin voidaan myös lukea se, että poika pääsi ripille - ja minä joka tunnetusti vihaan, inhoan ja pelkään kaikenlaisia sosiaalisia tapahtumia, kuten sukujuhlia, järjestin hienot rippijuhlat ja jopa viihdyin siellä aivan mainiosti. Merkkipaalu kai sekin, että poika ryhtyi kasvissyöjäksi. Olen hämmästellyt hänen päätöksensä lujuutta ylpeyttä tuntien. Tänään vähän säälittikin, kun nälkäinen poika iski mikroon lempiruokansa Kitchen Joy Tikka Masalan, ja mikron piipattua pojalla sytytti. Hieman happaman näköisenä hän heittäytyi sohvalle ja sanoi unohtaneensa ettei syö kanaa. No, minulle maistui. Poika söi ison annoksen keittämääni ruis-karpalopuuroa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

♥ Say hello or leave a comment, please! ♥ Ilahdun moikkauksista ja kommenteista! ♥