Blogi on muuttanut!

Tervetuloa tutustumaan uusiin kotisivuihini ja uuteen blogiini, joka on Hullujen teekutsujen luonnollinen jatkumo. Uudessa blogissani kirjoitan pääasiassa itsetuntemukseen, elämäntaitoon, arkipäivän henkisyyteen, tietoiseen läsnäoloon, itsensä rakastamiseen ja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin liittyvistä asioista. Blogin avajaisten kunniaksi arvon myös lähiaikoina lukijoiden kesken ihania luonnonkosmetiikkatuotteita. Toivottavasti nähdään siellä!15.8.2011

Kiva kesä

Oli kiva kesä. Tapasin ihmisiä, uusia ja vanhoja tuttuja, retkeilin ja matkustelin, koin sykähdyttäviä elämyksiä ja näin kauniita asioita. Laitoin ruokaa, kävin ekokampaajalla, istutin kukkia, uin kolme kertaa järvessä, luin vessapaperista rakkausrunoja, sain silmälasit, nukuin pitkään, kävin elokuvissa, itkin, leivoin korvapuusteja, pelasin sulkapalloa, sain sakon, kävelin, valokuvasin, riitelin, vaikutuin, myöhästyin laivasta, kirjoitin runon, rukoilin, hioin hiomakoneella ja metsästin kuuta.

Ja niin leppoisalla tahdilla, että tuntuu ettei tapahtunut yhtään mitään.

Tässäkö se nyt oli?

2 kommenttia:

  1. Miltä sinusta tuntuu, olisko riittävää ja aivan hyvä jos se olisi nyt siinä?
    Luen aivan kevyen haikeuden tuosta.

    VastaaPoista
  2. Kyllä vaan. Se on ihan hyvä näin. Sitä paitsi se ei edes ole vielä tässä, viikon päästä toteutuu kauan unelmoitu ja odotettu matka Etelä-Englantiin. Jee!

    VastaaPoista

♥ Say hello or leave a comment, please! ♥ Ilahdun moikkauksista ja kommenteista! ♥