Blogi on muuttanut!

Tervetuloa tutustumaan uusiin kotisivuihini ja uuteen blogiini, joka on Hullujen teekutsujen luonnollinen jatkumo. Uudessa blogissani kirjoitan pääasiassa itsetuntemukseen, elämäntaitoon, arkipäivän henkisyyteen, tietoiseen läsnäoloon, itsensä rakastamiseen ja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin liittyvistä asioista. Blogin avajaisten kunniaksi arvon myös lähiaikoina lukijoiden kesken ihania luonnonkosmetiikkatuotteita. Toivottavasti nähdään siellä!26.8.2011

Kaukorakkaus - Totally smitten

Perjantai-ilta ei ole enää entisensä Huippukoti haussa (I Own Britain's Best Home) -ohjelman päätyttyä viikko sitten. Suoraan sanottuna: miten tästä selvitään?! Kysymys ei itseasiassa edes ole siitä ohjelmasta, vaikka siinä kaikki hyvät ainekset onkin; rakastan Englantia, (vanhoja) taloja, kartanoita, linnoja ja sisustamista. Vaan taisin rakastua siihen eko-arkkitehti Charlieen. 

Lapsille tämä tietysti on helpotus. Ei enää sitä paheksuvaa tuhahtelua ja silmien pyörittelyä totaalisen hurmaantuneen äidin huokaillessa television äärellä (kuola valuen) aina perjantai-iltaisin kello kahdeksasta yhdeksään. Viimeinen niitti taisi tulla tuon viimeisen jakson aikana, kun typerä hymy kasvoillani sanoin lapsille, että olen ajatellut mennä tuon Luxtonin Charlien kanssa naimisiin (vaikka se on jo, joo, joo, älkää nyt pilatko tätä hyvää suunnitelmaa). Edes poikani painokkaalla teiniaksentilla tullut "Äiti, pliiiis, lopeta toi", ei hälventänyt vaaleanpunaista usvaa minun ja televisioruudun väliltä.

Yleensä neulon televisiota katsellessa, mutta en koskaan tämän ohjelman aikana. Tarvitsin sataprosenttisen tarkkaavaisuuden Charlie Luxtonin jokaisen sanan, ilmeen ja eleen seuraamiseen. Mutta nyt se on ohi. Ja jotenkin tämä perjantai tuntuu nyt ihan tyhjältä ja ankealta. 

Joten, Charlie Luxton, sinä talo-, rakennus- ja sisustusohjelmien kruunaamaton kuningas ja (ei niin) salaisten päiväunieni kohde, jos satut lukemaan tätä, niin voitaisiinko treffata ensi viikolla jossakin Lontoo - Dartmoor välimaastossa, koska sattumalta liikuskelen juuri silloin siellä päin. Tai jos joku Charlien good ol' buddy lukee tämän, niin välitäthän ystävällisesti viestin. Olis kiva.

*

I'm in love with Charlie Luxton. If available, meet me somewhere between London and Dartmoor, since I'm going to be there next week. Love you! See you! Bye!10 kommenttia:

 1. Hmmm mulla on tällainen Charlie mennyt ihan ohi. (Ei kyllä mitään uutta.) Mutta paljon onnea jos vaikka sulla (ja Charliella) natsaisi :)

  VastaaPoista
 2. Siis VAU! Toivottavasti viestisi tavoittaa itse Charlien.:) Muista raportoida tänne, jos jotain tapahtuu...

  VastaaPoista
 3. Elisa: Kiitos onnen toivotuksista. Olen ihan varma että natsaisi tosi hyvin. :)

  Marikka: Joo, se on todennäköisesti vaan odotellut tätä viestiä. Kävin muuten eilen katsomassa siellä teidän kylällä sen ihanan vanhan sepän talon ja pajan, Charlie osaisi entisöidä sen tosi ekologisesti ja vanhaa kunnioittaen. ;)

  VastaaPoista
 4. MEillä ei täällä tuommoinen ohjelma näy mutta noin muuten ymmärrän kyllä asian oikein hyvin;-)!

  Mulla se on (kehtaako sanoa, en ole varma) Doctor House ja silloin ei jumalauta puhuta ääneen. Piste.
  Onneksi mies kyttää sitä myös mutta ei ole ihan niin hurmaantunut itse tohtorista kuin vaimonsa.

  Isompi poika tajuaa kyllä nauraa Hugh Laurien sarkasmille.

  VastaaPoista
 5. Nyt Britannian tiedotusvälineet jo kohta kohisevat, että joku suomalainen bloginpitäjä on järjestänyt itsensä treffeille Charlie Luxtonin kanssa :) Olisi kiva tietää, että toimiiko kemiat myös tosielämässä. Eihän sitä koskaan tiedä jospa Charlie vastaakin vastaakin huhuiluusi..

  VastaaPoista
 6. MInä olin pitkään sitä mieltä että minun ja Jeremy Ironsin liitto on tähtiin kirjoitettu, mutta Jeremy ei ikävä kyllä tainnut tietää sitä. Piti sitten naida toinen ja luultavasti kumminkin tasapainoisempi... No jollain pitää itseään lohduttaa!


  Mitä pitäisi ajatella siitä että mies istuu Terapiassa- jaksojen aikana kuin nakutetettuna telkan edessä?

  VastaaPoista
 7. Suvenkeiju: Niin, ehkäpä, ehkäpä. Hänellä vaan sattuu olemaan jo vaimo ja lapsi ja koirakin, että mun täytyy varmaan vaan yrittää löytää joku toinen englantilainen eko-arkkitehti. Nyyh.

  Liisa: On se kyllä suuri vääryys, että nämä "tähtiin kirjoitetut" rakkaudet jäävät toteutumatta. Kiva kuitenkin että löysit korvikkeen. :) Vaikuttaa oikein fiksulta, jos noin laadukas tv-ohjelma kiinnostaa. Hyvä asiahan se vaan on.

  VastaaPoista
 8. Hmmm, can't say I know him but that is what wikipedia is for! He did home improvement stuff it looks like. Handymen are useful and when they look that cute I can see why you would want a rendezvous. Now if you get him I need alternate universe Ewan Mcgregor who isn;t married. ^_^ then we can both be happy!

  VastaaPoista
 9. That's funny, because just yesterday (watching the new episode of "Build the New Life in the Country") I thought that he has quite a resemblance with Ewan McGregor, doesn't he? A little bit, at least in some pics?

  But alas, I have that same problem as you do. He is married - to a totally wrong person if you ask me.

  VastaaPoista
 10. Tch, we shall just have to find their doppelgangers

  VastaaPoista

♥ Say hello or leave a comment, please! ♥ Ilahdun moikkauksista ja kommenteista! ♥