Blogi on muuttanut!

Tervetuloa tutustumaan uusiin kotisivuihini ja uuteen blogiini, joka on Hullujen teekutsujen luonnollinen jatkumo. Uudessa blogissani kirjoitan pääasiassa itsetuntemukseen, elämäntaitoon, arkipäivän henkisyyteen, tietoiseen läsnäoloon, itsensä rakastamiseen ja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin liittyvistä asioista. Blogin avajaisten kunniaksi arvon myös lähiaikoina lukijoiden kesken ihania luonnonkosmetiikkatuotteita. Toivottavasti nähdään siellä!18.8.2011

Jäänsärkijä


Nappasin Tuulen naapurina -blogista haasteen ihan omin luvin, kun tuntui että tarvitsin jotain murtamaan tämän jään, mikä oli päässyt kasvamaan kaikesta helteestä huolimatta, kun en ole pitkään aikaan mitään tänne kirjoitellut.

Suosikkiväri: vihreän ja sinisen syvät sävyt
Suosikkieläin: kissa, kauris, kultapanda, kummituseläin, merihevonen, meduusa
Suosikkinumero: 13
Suosikki alkoholiton juoma: yrttitee
Facebook vai Twitter? facebook
Intohimosi: musiikki, tarinat, symbolit ja ihmispsyyke
Saada vai antaa lahja? antaa
Suosikkikuvio: spiraali
Suosikkiviikonpäivä: sunnuntai
Suosikkikukka: pioni, vanamo, liljat

4 kommenttia:

 1. Ihania ja mielikuvituksekkaita valintoja näistä monet. Minäkään en tajua sunnuntaiahdistusta, mistä ihmiset puhuvat ja tykkään antamisesta, yrttiteestä, ihmispsyykestä ja pioneista.

  VastaaPoista
 2. Ihanat suosikkieläimet sinulla!

  Sunnuntai on hyvä, nuorempana joskus ahdistuin siitä, mutta en enää. Ja numeroista parittomat ovat aina mieluisampia kuin parilliset.

  VastaaPoista
 3. Joo-antaa
  ja merihevonen sekä yrttitee.Tämä listasi on viehättävän kirpeän suloinen.

  VastaaPoista
 4. Kiitos kommenteista. Kyllä nämä tällaiset listat ja ystävänikirja-tyyppiset kyselyt ovat toisinaan kerrassaan paikallaan. Kiva miettiä mistä sitä oikein pitikään, ja mielenkiintoista lukea toisten vastauksia. Siinä saattaa nähdä toisesta jotain ihan uutta ja yllättävääkin. :)

  VastaaPoista

♥ Say hello or leave a comment, please! ♥ Ilahdun moikkauksista ja kommenteista! ♥