Blogi on muuttanut!

Tervetuloa tutustumaan uusiin kotisivuihini ja uuteen blogiini, joka on Hullujen teekutsujen luonnollinen jatkumo. Uudessa blogissani kirjoitan pääasiassa itsetuntemukseen, elämäntaitoon, arkipäivän henkisyyteen, tietoiseen läsnäoloon, itsensä rakastamiseen ja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin liittyvistä asioista. Blogin avajaisten kunniaksi arvon myös lähiaikoina lukijoiden kesken ihania luonnonkosmetiikkatuotteita. Toivottavasti nähdään siellä!22.8.2011

Blogilevottomuus


Neljä kuukauttahan tässä jo vierähtikin rauhallisesti teekutsujen parissa. Ja sitten iski se vanha tuttu levottomuus. Ehkä on hyvä toteuttaa sitä blogien kautta, ettei tarvitse omaa elämää myllätä kahdesti vuodessa.

Valvoin siis eilen koko yön, aamu seitsemään asti, tässä koneella blogien parissa. Muokkasin, karsin, uudistin ja puhdistin, liimasin ja leikkasin. Eräs ystäväni sanoi kesän alussa, kun vinkkasin että tervetuloa tänne lueskelemaan, että toiset vaihtavat koko ajan asuntoa, työtä tai kumppania, mutta minä kuulemma hyppään koko ajan blogista toiseen, ettei perässä pysy. No höh. Omasta mielestäni kaiken takana on kuitenkin suurenmoinen logiikka.

Olen nyt sitten avannut uudestaan keväällä sulkemani blogin, enkä enää tiedä kirjoitanko sinne vai tänne vai molempiin ja jos niin mitä ja miksi. Suljin sen aikoinaan siksi, että koin etten pystynyt kirjoittamaan sinne (omalla nimelläni) mitä halusin sillä tavalla kuin halusin, ja nyt tavallaan vesitän koko jutun kirjoittamalla siitä täällä. Ingenious, Watson, truly ingenious.

Pitäisi varmaan nukkua vähän enemmän...

2 kommenttia:

  1. Mulla on sama tunne, että vaihdan blogia, sen nimeä, teemaa ja kaikkea kuin paitaa, ihan häiriöksi asti.

    Mutta olen muuttuva ihminen, ei voi mitään. Blogilla on niin helppo ilmentää sisäisiä muutoksia.

    VastaaPoista
  2. Joo, ehkä tämä tarve johonkin linjaan ja selkeyteen on ihan typerä. Blogi elämästä on sellainen kuin elämä on, muuttuva ja epäjohdonmukainen. Luulen melkein että jos blogi on oikeasti vilpitön, se ilmentää niitä sisäisiä muutoksia, halusi tai ei. :)

    Lämmin halaus, kiva nähdä sinua taas täällä.

    VastaaPoista

♥ Say hello or leave a comment, please! ♥ Ilahdun moikkauksista ja kommenteista! ♥