Blogi on muuttanut!

Tervetuloa tutustumaan uusiin kotisivuihini ja uuteen blogiini, joka on Hullujen teekutsujen luonnollinen jatkumo. Uudessa blogissani kirjoitan pääasiassa itsetuntemukseen, elämäntaitoon, arkipäivän henkisyyteen, tietoiseen läsnäoloon, itsensä rakastamiseen ja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin liittyvistä asioista. Blogin avajaisten kunniaksi arvon myös lähiaikoina lukijoiden kesken ihania luonnonkosmetiikkatuotteita. Toivottavasti nähdään siellä!5.6.2011

Nocturne


5.6.2011 / 3:26

Uni antaa odottaa itseään. Huoneessa on kuuma. Avaan ikkunan selälleen ja työnnän vanhan päiväkirjan väliin. Huoneessa tuoksuu ruusulle ja meiramille. Makaa sängyssä ja tunnen olevani viidakossa. Kymmenistä eri lajeista koostuva lintukuoro pauhaa kakofonista sävelmää. Nauran ääneen, kun nokkava pari lennähtää läheiselle rännille riitelemään. Jäkäjäkäjäkä. Miksi inhimilliset eläimet ovat hauskoja ja eläimelliset ihmiset säälittäviä?

Mietin C-duurin sävelten välisiä suhteita, intervallien värejä ja planeettoja. Mietin blogiasetuksia, ranskalaisia maalaistaloja ja sitä, että sanoin ystävälle päivällä puhelimessa: "varo vasenta rintaa, se haluaa julkisuutta."

Nousen ja menen alakertaan keittämään ison kupillisen vahvaa kaakaota. Lorotan maitoa kattilaan, sekoitan joukkoon jauhettua kaakaopapua ja intiaanisokeria. Kun kaadan juoman mukiin, kattilan pohjaan jää nahka. Aina jää. Ihmettelen miten usein kattilaan kaatuu täsmälleen oikean määrän maitoa mittaamatta.

Syön sängyssä kaurajunttaa ja juon kaakaon. Selailen Maalaisunelmia ja päätän tehdä joskus mansikkamarenkikakun. Laitan lehden pois ja sammutan yövalon. Kiemurtelen ja yöpaita rullautuu kiristäväksi makkaraksi lanteille. Riemastuen tajuan voivani heittää sen kokonaan pois. Asetun uudelleen.

Makaan.
Linnut.
Ajatukset.

3 kommenttia:

 1. Ihana tunnelma tässä kirjoituksessa, aistin sen kaikilla sormenpäillä, korvilla ja silmillä. Että tuoksuu ruusulle ja meiramille, ihana huone. Aika mystinen tuo lauseesi ystävällesi, pani heti mielikuvituksen liikkeelle....liitämään.

  VastaaPoista
 2. Tämä teksti kauneudessaan, herkkyydessään ja mystisyydessään vetää lähes sanattomaksi.

  Minä päätin tehdä Maalaisunelmasta sen kirsikka-juustokakun, oi, se näytti niin herkulta.

  VastaaPoista
 3. Kirjailijatar: Tuo "mystinen lause" viittas uneen, jonka tästä ystävästäni näin. Hän oli siinä laulukeikalla hieman heppoisissa vaatteissa. :)

  Ilona: Kiitos kauniista kommentistasi. Kirsikka-juustokakku oli toinen vedet kielelle herauttava. Itse asiassa varmaan oma suosikkini niistä, mansikkamarenkin perheen muun väen.

  VastaaPoista

♥ Say hello or leave a comment, please! ♥ Ilahdun moikkauksista ja kommenteista! ♥