Blogi on muuttanut!

Tervetuloa tutustumaan uusiin kotisivuihini ja uuteen blogiini, joka on Hullujen teekutsujen luonnollinen jatkumo. Uudessa blogissani kirjoitan pääasiassa itsetuntemukseen, elämäntaitoon, arkipäivän henkisyyteen, tietoiseen läsnäoloon, itsensä rakastamiseen ja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin liittyvistä asioista. Blogin avajaisten kunniaksi arvon myös lähiaikoina lukijoiden kesken ihania luonnonkosmetiikkatuotteita. Toivottavasti nähdään siellä!13.6.2011

Kesämökin kaipuu


Olen potenut kaipuuta maallemuuttoa ja omaa taloa kohtaan siitä lähtien, kun muutimme rivitaloon. Olen kasvanut kerrostalossa, eikä meillä ollut kesämökkiä kun olin pieni. Aikuistuttuani olen ilmeisesti alitajuisesti valinnut kumppanini sen mukaan, kenellä on suvussa idyllisimmät tilukset ja järvenranta saunat, joten joka vuosi olen päässyt nauttimaan kesästä luonnon läheisyydessä perinteisen mökkeilyn merkeissä. Paitsi nyt.

Tämä taitaa olla ensimmäinen kesä elämässäni, kun rentouttavia retkiä maaseudulle ei ole tiedossa. Mitenköhän tästä oikein selvitään?

5 kommenttia:

 1. Kyllä kesä ja maaseutu kuuluvat yhteen! :) Itse kyllä sattuneesta syystä vietän koko vuoden maalla, mutta ymmärrän kuitenkin mitä tarkoitat.

  Löytyisikö esimerkiksi kaukaisia maalaisserkkuja tai ystäviä jotka voisivat tarjota pelastuksen kesälle? :D

  VastaaPoista
 2. Onneksi kesällä voi painua luonnonhelmaan ihan vaikka piknikille. Minä käyn hakemassa voimia metsästä tekemällä siellä kävely/juoksulenkkejä, niitä voisi kutsua todellisiksi powerwalkeiksi. Hätä keinot keksii - uskon että SINÄ keksit konstit !!=)

  VastaaPoista
 3. Kiitos Anniina ja Elisa rohkaisusta. Tottahan se on, että luonto on lähellä ja vaikka mitä kivaa voisi keksiä ja tehdä, ihan joka päivä. Monen mielestä me sitä paitsi asutaan maalla. Onhan tuossa pellot, metsät ja järvet vieressä. Mutta silti... Olen niin huono lähtemään, toteuttamaan kivoja suunnitelmia. Se olisi tällaiselle laiskiaiselle niin mukavaa kun olisi jo valmiiksi siellä luonnossa, eikä tarttisi mennä. ;) No joo, itseään tässä voi vaan syyttää jos ei ole kiva kesä. :)

  Elisa, powerwalkisi kuulostavat mahtavilta! Mulla oli keväällä hyvä juoksu/kävelyputki päällä, mutta sitten piti makoilla liikaa toipilaana, eikä millään taas jaksaisi aloittaa alusta. Mutta sieltä lenkiltähän se ratkaisu löytyisi niin moneen asiaan.

  VastaaPoista
 4. Minä yritän näin kesän kunniaksi aloittaa TAAS säännöllisen lenkkeilyn :D Tavoitteena pidän sitä, että vilä joku päivä jaksaisin tehdä sen lenkin juosten, mutta katsotaan nyt... Onneksi meidän koiruus ei välitä juoksenko vai kävelenkö, kunhan vain otan sen hihnan päähän niin se on tyytyväinen :)

  VastaaPoista
 5. Joo, sama päämäärä täällä. Se aloittaminen on vaan niin hemmetin vaikeaa. Kun on saanut homman käyntiin, siihen tulee oikein pakottava tarve ja lenkkeily muuttuu kuin itsestään säännölliseksi, mutta aloittaminen... Koira voisi tosiaan olla hyvä motivaattori. :)

  VastaaPoista

♥ Say hello or leave a comment, please! ♥ Ilahdun moikkauksista ja kommenteista! ♥