Blogi on muuttanut!

Tervetuloa tutustumaan uusiin kotisivuihini ja uuteen blogiini, joka on Hullujen teekutsujen luonnollinen jatkumo. Uudessa blogissani kirjoitan pääasiassa itsetuntemukseen, elämäntaitoon, arkipäivän henkisyyteen, tietoiseen läsnäoloon, itsensä rakastamiseen ja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin liittyvistä asioista. Blogin avajaisten kunniaksi arvon myös lähiaikoina lukijoiden kesken ihania luonnonkosmetiikkatuotteita. Toivottavasti nähdään siellä!28.5.2011

Satumaasta salakuljetettua


On sateista ja ihanaa ja aion mennä tänään kuuntelemaan Anna Järvisen eteeristä ääntä Korjaamolle. Jos vaikka korjaantuisin siellä samalla. Hämmentävän ihana lauantaiaamu. Heräsin jo viideltä, ja huone oli täynnä tilaa ja valoa, valkeat verhot leyhyivät aamun raikkaassa tuulessa. Vaivuin vielä monta kertaa pehmeään uneen, sellaiseen kevyen painottomaan tilaan, missä kaikki on täydellisen hyvin juuri nyt.

Kuulin taas unissani outoja lauseita kuten, "hyväilyn aiheuttaman turhautumisen jälkeinen räjähdys" ja "en halua olla mikään rasittava ohjelmanumero, vaan ystäväsi." Usein kuulen unissani musiikkia ja joskus olen saanut joitakin runoja tai laulunpätkiä taltioitua. Se on kuin saisi salakuljetettua satumaasta hiukkasen keijupölyä taskunsa pohjalla.


3 kommenttia:

  1. Anna on ihana. Ja sen basisti myös. =)

    Oliko korjaava kokemus?

    VastaaPoista
  2. Tässä hiljalleen toivutaan kokonaisvaltaisesta kokemuksesta. Oli varmaan joo korjaava siinä mielessä, että "kipeitten kohtien pitää nousta pintaan ennen kuin ne voivat parantua". Heh. Ja aivan ihanaa, ihanaa ja ihanaa myös. On pitänyt kirjoittaa siitä, mutta en ole vielä saanut aikaiseksi.

    VastaaPoista

♥ Say hello or leave a comment, please! ♥ Ilahdun moikkauksista ja kommenteista! ♥