Blogi on muuttanut!

Tervetuloa tutustumaan uusiin kotisivuihini ja uuteen blogiini, joka on Hullujen teekutsujen luonnollinen jatkumo. Uudessa blogissani kirjoitan pääasiassa itsetuntemukseen, elämäntaitoon, arkipäivän henkisyyteen, tietoiseen läsnäoloon, itsensä rakastamiseen ja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin liittyvistä asioista. Blogin avajaisten kunniaksi arvon myös lähiaikoina lukijoiden kesken ihania luonnonkosmetiikkatuotteita. Toivottavasti nähdään siellä!1.5.2011

Pinnan alla ja pinnalla

Taas yksi juhlapäivä, joka ei millään tavalla eroa mistään muusta elämäni päivästä. Istun yksin kotona. Hiljaisuus humisee ympärillä, ja kun sitä oikein keskittyy kuuntelemaan, se alkaa sattua korviin. Niin kuin silloin kun sukeltaa liian syvälle.

Join vähän teetä. Soitin vähän pianoa. Luin vähän kirjaa. Söin vähän suklaata. Ja sitten sama alusta uudelleen. 

Lapsuudesta pulpahtelee pieniä muistoja pintaan, kuin korkit vedenpinnalle. Yritän muistaa kuka olen. Kuka olin ennen kuin minusta tuli se, kuka en ole.

3 kommenttia:

 1. Vähän samat tunnelmat täälläkin.

  Hieno tuo viimeinen lause.

  VastaaPoista
 2. Minustakin viimeinen lause on hieno. Jäin miettimään sitä pitkäksi aikaa. On raskasta, jos koko ajan on sellainen olo, ettei ole se joka on.

  VastaaPoista
 3. Kiitos paljon kommenteista molemmille! Onhan se vähän raskasta, kyllä vaan, mutta niin paljon mieluummin tämä tila, kuin se, kun ei vielä tiennyt olevansa se joka ei ole. :)

  VastaaPoista

♥ Say hello or leave a comment, please! ♥ Ilahdun moikkauksista ja kommenteista! ♥