Blogi on muuttanut!

Tervetuloa tutustumaan uusiin kotisivuihini ja uuteen blogiini, joka on Hullujen teekutsujen luonnollinen jatkumo. Uudessa blogissani kirjoitan pääasiassa itsetuntemukseen, elämäntaitoon, arkipäivän henkisyyteen, tietoiseen läsnäoloon, itsensä rakastamiseen ja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin liittyvistä asioista. Blogin avajaisten kunniaksi arvon myös lähiaikoina lukijoiden kesken ihania luonnonkosmetiikkatuotteita. Toivottavasti nähdään siellä!2.5.2011

Hyvä munkki ja muuta kivaa

Hyvänen aika miten voi tuntemattoman ihmisen pieni (tai minusta aika iso, tässä tapauksessa) huomaavaisuus ilahduttaa! Tyttöni pyyhälsi äsken kotiin sokerinen muovipussi mukanaan. Luokkakaverin äiti (jota en ole koskaan tavannutkaan) oli lähettänyt meille leipomiaan munkkeja! Ja juuri parahiksi sillä hetkellä, kun sain istahdettua Mymmeli-mukini ääreen. En ole terveyssyistä juonut kahvia yli viikkoon, ja nyt uskaltauduin keittämään ihan pienen kupillisen erikoissekoitustani (puolet tummaa Café Parisiennea ja puolet Classic Franskrostia) ja sekaan paljon kuohukermaa. Kaipailin juuri jotain pientä herkkupalaa, ja sitten nämä rasvaiset rinkulat tupsahtivat sanan mukaisesti ovesta sisään.

Päivän tunnelmaviisari singahti kattoon, ja huomasin kaikkea muutakin kivaa mitä tänään on tapahtunut, mutta mistä en ollut osannut innostua.

- Suomalaisesta kirjakaupasta tuli tekstiviesti, että tilaamani kirja on julkaistu ja noutoa vailla. Kyseessä siis Charlaine Harrisin Dead Reckoning.

- Sain monen viikon odottelun jälkeen sähköpostitse viehättävän kirjeen SteampunkCouturen luojalta, ja luvan julkaista blogissani eräitä kuvia. Tästä lisää tuonnempana.

- Ihana ystäväni tuppautui tulemaan illemmalla korjaamaan polkupyöräni, vaikka sanoin että en pysty osallistumaan operaatioon, enkä varsinkaan pyörän varastosta kaivamiseen (se onkin aika urakka, siihen tarvitaan varmaan kartta, kompassi, metallinpaljastin, kiikarit, liekinheitin, moukari ja nostokurki). Vanha sairaus on ollut viikon vierailulla, ja alan olla taas siinä kunnossa, että sohvalta nouseminen on kuin Himalajan ylitys.

- Mutta sokerina pohjalla (ja vähän sormissakin, sen syömäni munkin jäljiltä), näyttää siltä, että tämä kutsumaton vieras on pakkailemassa tavaroitaan ja jättää minut rauhaan taas hetkiseksi.

3 kommenttia:

 1. Kylläpä jotkut ihmiset ovat anteliaita ja mukavia. Noin yllättäen. Tuollainen lämmittää mieltä pitkään.

  Mukava kuulla, että olet jo ehkä paremmassa kunnossa :)

  VastaaPoista
 2. Ihania asioita tapahtuu joskus. Nyt taisi tapahtua juuri oikeaan aikaan, taisit olla sen tarpeessa. :)

  VastaaPoista
 3. No eikö totta! Tämä päivä onkin ollut jo oikein mukava. Tuollainen pikkujuttu, mutta ihan kuin se olisi ollut sysäys johonkin, ehkäpä pois siitä erillisyydestä ja yksinäisyydestä, mistä tuolla aiemmin kirjoittelin.

  Kiitos teille halauksen kera. :)

  VastaaPoista

♥ Say hello or leave a comment, please! ♥ Ilahdun moikkauksista ja kommenteista! ♥