Blogi on muuttanut!

Tervetuloa tutustumaan uusiin kotisivuihini ja uuteen blogiini, joka on Hullujen teekutsujen luonnollinen jatkumo. Uudessa blogissani kirjoitan pääasiassa itsetuntemukseen, elämäntaitoon, arkipäivän henkisyyteen, tietoiseen läsnäoloon, itsensä rakastamiseen ja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin liittyvistä asioista. Blogin avajaisten kunniaksi arvon myös lähiaikoina lukijoiden kesken ihania luonnonkosmetiikkatuotteita. Toivottavasti nähdään siellä!20.4.2011

Vihertää

Innostuin ihan kauheasti tästä Uusi Musta -sivuston jutusta (Katot vihertävät kohta Suomessakin), jossa kerrotaan viherkatoista. Siis kaupungeissa kerrostalojen katoille perustetuista puutarhoista. Poikakin innostui asiasta, ja saimme aikaiseksi tosi hyvän keskustelun. Kyllä on lapsella hyvät arvot, keneenköhän on tullut...

Mutta niihin kysymyksiin en osannut vastata. Että miten käytönnössä. Miten rakenteet kestävät, miten puiden juuret, miten rakenteita rapauttavat kasvistot? Minä pohdin asiaa vain ihan muista näkökulmista, eli ihanaa, miten ekologista ja fiksua ja kaunista!


Hymyilytti salaa se, että vuonna 2004 aloittamani ikuisuusficci oli selkeästi visionäärinen ja edellä aikaansa. Tarinan sankarillahan oli juuri tämänkaltainen kattopuutarha, jonka ympärille koko kertomus nivoutuu. Ja samalla tuli mieleen yksi lapsuuteni lempikirjoista. Tistu Vihreäpeukalo (Maurice Druon) teki aikoinaan lähtemättömän vaikutuksen, vaikken kirjan syvemmästä sanomasta ja poliittisesta kannanotosta silloin mitään tajunnutkaan. Muistaako kukaan tuota asetehtailijan poikaa, joka vihreän peukalonsa kosketuksella sai minkä tahansa paikan versoamaan?

Tähän epäsuorasti liittyen kerron myös, että vaalipettymys sai aikaan hienon asian. Aktivoiduin ja liityin poliittiseen puolueeseen ensimmäistä kertaa elämässäni! Seuraavissa vaaleissa sitten ehdokkaana. (Join the Tea Party... ja sitä rataa.)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

♥ Say hello or leave a comment, please! ♥ Ilahdun moikkauksista ja kommenteista! ♥