Blogi on muuttanut!

Tervetuloa tutustumaan uusiin kotisivuihini ja uuteen blogiini, joka on Hullujen teekutsujen luonnollinen jatkumo. Uudessa blogissani kirjoitan pääasiassa itsetuntemukseen, elämäntaitoon, arkipäivän henkisyyteen, tietoiseen läsnäoloon, itsensä rakastamiseen ja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin liittyvistä asioista. Blogin avajaisten kunniaksi arvon myös lähiaikoina lukijoiden kesken ihania luonnonkosmetiikkatuotteita. Toivottavasti nähdään siellä!13.4.2011

Teekutsut Auran tapaan

No niin! Mitäs pidätte? Koko päivähän tässä vierähti ja silmät meinaavat sen myötä vierähtää poskille (tämä koneella olo todella rasittaa silmiäni), mutta ihan omin pikku kätösineni tein tuon "Mad Teaparty" -bannerin ja muutenkin muokkasin uuteen uskoon koko blogin. Nyt on hyvä mieli.

Sitten ei muuta kuin nautiskelemaan hullusta teeseurasta. Tee on jäähtynyt pannuun jo monta tuntia sitten. Sellaista sattuu (usein), kun inspiraatio iskee. Nyt sitten kävin hakemassa sitä teetä, ja sopii hyvin päivän teemaan, että mokoma luikerteli pitkin hihaa. Siis se tee. Eikä se ollut edes niin jäähtynyttä kuin luulin. Nyt on sitten teetä taikamukissa sekä hihassa, mutta hyvä mieli edelleen! Jee!

*

Aura's Tea Party

No I've finished my renovation. What do you like? I made this "Mad Teaparty" banner myself, with my own tiny little hands. How cool is that? The illustration is of course by John Tenniel. I truly hope you enjoy my company as much as I enjoy my cup of tea. Which is pretty much.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

♥ Say hello or leave a comment, please! ♥ Ilahdun moikkauksista ja kommenteista! ♥