Blogi on muuttanut!

Tervetuloa tutustumaan uusiin kotisivuihini ja uuteen blogiini, joka on Hullujen teekutsujen luonnollinen jatkumo. Uudessa blogissani kirjoitan pääasiassa itsetuntemukseen, elämäntaitoon, arkipäivän henkisyyteen, tietoiseen läsnäoloon, itsensä rakastamiseen ja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin liittyvistä asioista. Blogin avajaisten kunniaksi arvon myös lähiaikoina lukijoiden kesken ihania luonnonkosmetiikkatuotteita. Toivottavasti nähdään siellä!18.4.2011

Teekutsujen kirjavat kaurakeksit


Paljon on ollut puhetta niistä hyvistä kekseistä, joten nyt on jo korkea aika alkaa laittaa kuvia ja reseptejä jakoon. Nämä värikkäät kaurakeksit sopivat hyvin pääsiäiseen, varsinkin kun taikinaan voi sujauttaa ne namut, jotka ovat säästyneet virpojien saaliista. 

Nämä ovat oikein ajankohtaisia keksejä siinäkin mielessä, että ne sopivat erinomaisesti vaikka näin vaalien jälkeisille toipumiskahveille. Kekseissäkin kun on hyvin edustettuna niin vihreät, punaiset, siniset kuin keltaisetkin. Itsekin äänestin värillistä puoluetta, sekä ehdokasta, mutta kuitenkaan en toivonut että noin kirjavaa joukkoa pääsisi läpi ja noin sankoin joukoin. Voi, voi. Kenties seuraavissa vaaleissa saamme äänestää jo perustamaani teepuoluetta. Iskulausekin on jo valmiina: 

"Vote us! Join the Tea Party. We have cookies!"

Ja sitten takaisin tärkeämpiin asioihin. Eli leivontaan. Erityisen hyvin tämä resepti toimii, kun käytät M&M's suklaarakeita. Itse pidän eniten niistä, missä on pähkinä. 

Teekutsujen kirjavat kaurakeksit

200g huoneenlämpöistä voita tai kasvimargariinia
2dl sokeria
3dl kaurahiutaleita
3dl vehnäjauhoja
reilulla ranneliikkeellä annosteltu määrä M&M's suklaanamusia tai jotain vegaanisia suklaapapanoita

Sekoita voi ja sokeri kuohkeaksi. Lisää muut aineet. Simple as that. Laita hetkeksi jääkaappiin, ettei sula sormiin. Pyörittele sitten taikinasta lihapullan kokoisia palleroita. Asettele ne harvakseltaan pellille leivinpaperin päälle. Itse painelin pallerot vielä vähän litteämmiksi, mutta ei tarvitse, tee miten haluat. Paista uunin keskiosassa 200 asteessa 10-12 minuuttia. 

Onnistuneet keksit tunnistaa siitä, että ne näyttävät aivan pieniltä, mulkosilmäisiltä otuksilta. Syö siinä sitten iloisella mielellä piparia, kun se tuijottaa sinua syyttävästi takaisin...


2 kommenttia:

 1. Ihanan oloinen ohje. Ja vaikka on hyvä näyttää väriä, olisin suonut yhdelle puolueelle huomattavasti vähemmän menestystä. Yksi ystäväni sanoi oivallisesti: "Voi olla, että vaaleissa tapahtui kansan tahto, mutta en ole koko kansan kanssa samaa mieltä".

  Tulin ensivisiitille blogiisi ja jäin heti sen lumoihin. Taidan viihtyä näillä teekutsuilla!

  VastaaPoista
 2. Kiitos Katja mukavasta kommentistasi.

  Olen sinun ja ystäväsi kanssa täysin samoilla linjoilla, mutta kansa on nyt puhunut, ja näillä mennään. Uhkakuvia väijyy mielessä, mutta silti voi aina toivoa parasta.

  Aurinkoista päivän jatkoa!

  VastaaPoista

♥ Say hello or leave a comment, please! ♥ Ilahdun moikkauksista ja kommenteista! ♥