Blogi on muuttanut!

Tervetuloa tutustumaan uusiin kotisivuihini ja uuteen blogiini, joka on Hullujen teekutsujen luonnollinen jatkumo. Uudessa blogissani kirjoitan pääasiassa itsetuntemukseen, elämäntaitoon, arkipäivän henkisyyteen, tietoiseen läsnäoloon, itsensä rakastamiseen ja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin liittyvistä asioista. Blogin avajaisten kunniaksi arvon myös lähiaikoina lukijoiden kesken ihania luonnonkosmetiikkatuotteita. Toivottavasti nähdään siellä!16.4.2011

Taidetta koteihin

Rekvisiittaa. Saunan ikkunalle salaperäisesti ilmestyneet simpukat.

Mukava, taiteellinen yllätys odotti minua tänään, kun menin kylpyhuoneeseen aamupesulle. Vessanpöntön viereen oli ilmestynyt posliininen lumiprinsessa, jolta oli riistetty siivet. Tarkempi tutkiskelu paljasti, että rikoksen takana oli vaaleansininen keiju, joka oli julmasti liittänyt siivet omaan selkäänsä, ja liiteli nyt omahyväisesti myhäillen saunan katossa.

Hemmetin keijut!

Katon tuntumassa liiteli myös valkoinen yksisarvinen, mutta hänen roolinsa siipivarkaudessa jäi arvoitukseksi. Oliko yksisarvinen kenties rikostoveri, vai lumikeijun lähettämä apuri, joka sarvi tanassa yritti saada varastetut siivet takaisin oikealle omistajalleen?

Tarinan uhri, siivetön lumikeiju.
Ilkeä siipivaras.
Mystinen lentävä yksisarvinen.

(Tästä tarinallisesta taideinstallaatiosta saan kiittää tytärtäni ja hänen yökylässä ollutta serkkuaan.)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

♥ Say hello or leave a comment, please! ♥ Ilahdun moikkauksista ja kommenteista! ♥