Blogi on muuttanut!

Tervetuloa tutustumaan uusiin kotisivuihini ja uuteen blogiini, joka on Hullujen teekutsujen luonnollinen jatkumo. Uudessa blogissani kirjoitan pääasiassa itsetuntemukseen, elämäntaitoon, arkipäivän henkisyyteen, tietoiseen läsnäoloon, itsensä rakastamiseen ja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin liittyvistä asioista. Blogin avajaisten kunniaksi arvon myös lähiaikoina lukijoiden kesken ihania luonnonkosmetiikkatuotteita. Toivottavasti nähdään siellä!16.4.2011

Rottamainen kepponen

Onhan se ihan kelpo käytännön pila, että otetaan toisen kameralla valokuvia salaa toisen tietämättä. Bändiajoiltani bändin poikien myötä tutuksi tuli tämä perinteinen, että kaverin kameran kanssa mennään vessaan, ja arvannetkin lopun.

Minun kameraltani ei sentään löytynyt mitään karvaisia per... tai itseasiassa, juuri niitähän sieltä löytyikin.

Karvainen perheenjäsenemmehän se siellä!

Pakko myöntää, että nauroin ääneen, kun kuvittelin mielessäni, miten tämän linssiluteen rikostoveri oli raahannut kameran sohvalle ja taistellut itseään suuremman laitteen kanssa saadakseen yhteisen kolttosensa kuvattua. Rotilla ei pitäisi olla mitään asiaa sohvalle. Ja miten minä en ole tiennyt tästä sessiosta mitään?

Ryökäleet!

*

Prank

Someone had secretly borrowed my camera, and when I moved the pictures to my computer, I found THESE! Some naughty, wobbly tailed and shivery whiskered rascals had had some fun at my expense. And with my precious camera!!!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

♥ Say hello or leave a comment, please! ♥ Ilahdun moikkauksista ja kommenteista! ♥