Blogi on muuttanut!

Tervetuloa tutustumaan uusiin kotisivuihini ja uuteen blogiini, joka on Hullujen teekutsujen luonnollinen jatkumo. Uudessa blogissani kirjoitan pääasiassa itsetuntemukseen, elämäntaitoon, arkipäivän henkisyyteen, tietoiseen läsnäoloon, itsensä rakastamiseen ja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin liittyvistä asioista. Blogin avajaisten kunniaksi arvon myös lähiaikoina lukijoiden kesken ihania luonnonkosmetiikkatuotteita. Toivottavasti nähdään siellä!23.4.2011

Pannukakku-perjantai

Pääsiäinen tulla jolkottaa, ja pitäisi varmaan paljon kaikenlaista. Tai no, eilen piti. Tuossa muuten kiteytyy jotain niin oleellista, että ehkä se kaiverretaan sitten aikoinaan hautakiveeni. "Tässä lepää se ja se, jonka eilen piti."

Pitkäperjantain saldo:
  • Sain kylvettyä rairuohon. Kyllä. Pitkäperjantaina. Se ehtiikin mukavasti kasvaa vapuksi.
  • Tytölle tuli yökylään uusi kaveri ensimmäistä kertaa. Keitin spelttimannan pohjaan oikein perusteellisesti. Ainoa iso kattilani paloi karrelle, joten tein pannukakun. 
  • Pannukakusta tuli aivan loistavaa, ja herkuttelimme koko pellillisen mansikkahillon ja kermavaahdon kera. Minkä jälkeen muistin, että vieraallamme on laktoosi-intoleranssi.
  • Kissa oksensi sohvalle ja matolle.
  • Tästä sisuuntuneena aloitin koko viikon lykkäämäni suursiivouksen ilta-yhdeksältä, joka pitikin sitten lopettaa kymmeneltä, koska televisiosta alkoi elokuva Mennyt maailma.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

♥ Say hello or leave a comment, please! ♥ Ilahdun moikkauksista ja kommenteista! ♥