Blogi on muuttanut!

Tervetuloa tutustumaan uusiin kotisivuihini ja uuteen blogiini, joka on Hullujen teekutsujen luonnollinen jatkumo. Uudessa blogissani kirjoitan pääasiassa itsetuntemukseen, elämäntaitoon, arkipäivän henkisyyteen, tietoiseen läsnäoloon, itsensä rakastamiseen ja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin liittyvistä asioista. Blogin avajaisten kunniaksi arvon myös lähiaikoina lukijoiden kesken ihania luonnonkosmetiikkatuotteita. Toivottavasti nähdään siellä!16.4.2011

Oi ihana toukokuu

Englantilaisten draamasarjojen parissa tunnelmointi jatkuu, vaikka Puutarhaetsivät loppuikin. Oli uskomattoman nostalgista katsoa tänään ensimmäinen jakso H.E. Batesin kirjasarjaan "Darling Buds of May" perustuvasta tv-sarjasta, jota aikoinaan lapsuudessani katselin sunnuntai-iltapäivisin äidin kanssa. Kun tunnusmusiikki alkoi soida, tulvahti kaikki niin elävästi mieleeni: kävelyt tervaleppälehdossa, kielojen tuoksu raikkaassa makuuhuoneessa, makeista appelsiineista tehty aurinkokiisseli ja se seesteinen, ajaton tunnelma, joka liittyy lapsuuden kesiin.

Aion katsoa koko sarjan jo pelkästään sen vuoksi, että sen siivellä pääsen hetkeksi takaisin niihin ihaniin toukokuun ja kesäkuun päiviin, jolloin seurasin sitä haaveillen tulevaisuudesta, rakastumisesta ja aikuiseksi kasvamisesta.

kuva täältä / photo from here

Nuori Catherine Zeta-Jones hehkuu Mariette Larkinin roolissa. Hänessä on merkillinen sekoitus lapsekasta, unenomaista, viatonta ja kiusoittelevaa lumovoimaa. Ja Larkinin perheen positiivinen, kaiken järjestymiseen luottava asenne, everything's just perfect, on todella rentouttava. Zeniläisyyttä parhaimmillaan.

*

Darling Buds of May

Tv-series Darling Buds of May is on tv again. I'm just reminiscing here how I used to watch it with my mother when I was a child. So now I'm going to watch it again, every episode, just to enjoy the relaxing zen philosophy of the Larkin's family and savor the recollection of those carefree days of my childhood.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

♥ Say hello or leave a comment, please! ♥ Ilahdun moikkauksista ja kommenteista! ♥