Blogi on muuttanut!

Tervetuloa tutustumaan uusiin kotisivuihini ja uuteen blogiini, joka on Hullujen teekutsujen luonnollinen jatkumo. Uudessa blogissani kirjoitan pääasiassa itsetuntemukseen, elämäntaitoon, arkipäivän henkisyyteen, tietoiseen läsnäoloon, itsensä rakastamiseen ja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin liittyvistä asioista. Blogin avajaisten kunniaksi arvon myös lähiaikoina lukijoiden kesken ihania luonnonkosmetiikkatuotteita. Toivottavasti nähdään siellä!19.4.2011

Menneisyyden kaikuja ja kirjoituskoneita

Olen muutaman kerran harmitellut sitä, että kun olin nuori (siis nuorempi), niin ei ollut internetiä, ja aika harvassa olivat kotitietokoneetkaan. Ja ne olivat todella isoja, karuja ja hitaita verrattuna näihin nykylaitteisiin. Mitä siis herkkä, luova ja elämäänsä pohdikeleva tyttö saattoi tehdä, kun ei ollut blogeja, youtubea eikä nettifoorumeita?

Kävellä metsässä tai meren rannalla. Lukea paljon kirjoja. Piirtää ja maalata. Pyöräillä. Istua kynttilää poltellen ikkunalaudalla ja katsella ulos. Soittaa pianoa. Kuunnella musiikkia kasettisoittimella. Kirjoittaa runoja ja tarinoita vihkoon.

Niin kuin monilla siihen aikaan, niin minullakin oli vanha, vihreä ja raskasrakenteinen kirjoituskone, jolla kirjoitin ensimmäisten teosteni liuskat. Minne lie kadonnut sekin kone. Pyöri jaloissa vuosikaudet, kunnes jonkun muuton yhteydessä (yhden niistä monista) taisin kipata sen roskalavalle.

Viime aikoina olen toivonut, että voisin taas tehdä kaikki kirjoitushommat jollakin ihan muulla kuin tietokoneella. Kirjoitankin paljon käsin, mutta haluaisin sellaisen kirjoitusmasiinan, jolla voisin oikeasti upota kirjoitusprosessiin ilman, että oman keskittymiskyvyttömyyteni ja selkärangattomuuteni vuoksi seurailisin poukkoillen netin loputonta viriketulvaa niin kuin Liisa valkoista kaniinia.

kuva täältä / photo from here

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

♥ Say hello or leave a comment, please! ♥ Ilahdun moikkauksista ja kommenteista! ♥