Blogi on muuttanut!

Tervetuloa tutustumaan uusiin kotisivuihini ja uuteen blogiini, joka on Hullujen teekutsujen luonnollinen jatkumo. Uudessa blogissani kirjoitan pääasiassa itsetuntemukseen, elämäntaitoon, arkipäivän henkisyyteen, tietoiseen läsnäoloon, itsensä rakastamiseen ja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin liittyvistä asioista. Blogin avajaisten kunniaksi arvon myös lähiaikoina lukijoiden kesken ihania luonnonkosmetiikkatuotteita. Toivottavasti nähdään siellä!13.4.2011

Keväisiä ilmiöitä osa 2

(English summary below)

Long distance view by Lancashire Lass Photo's
a photo by Lancashire Lass Photo's 
Keväisiä ilmiöitä on myös se, että minuun iskee vimmainen tarve uudistaa tätä blogia. Taas. No mutta, what the heck, pidän muutoksista.

Siirrän tuolta homehtuneesta englanninkielisestä blogistani tekstejä tänne ja jos jaksan, niin kirjoitan tästä lähtien myös jonkinlaisen tiivistelmän postauksistani tuolla luovalla Lontoon murteellani. Tämä siksi, että myös ulkomaalaiset ystäväni tajuaisivat jotain kuvioistani.

Ja muutenkin, sisältö ja ulkoasu muuttuvat myös. Ehkä.

*

Spring-like phenomenon

Signs of the spring... I'm renovating this blog as I officially closed that old (English) blog. From now on I try to write a word or two below every text for you, my dear ones, who do not understand Finnish.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

♥ Say hello or leave a comment, please! ♥ Ilahdun moikkauksista ja kommenteista! ♥