Blogi on muuttanut!

Tervetuloa tutustumaan uusiin kotisivuihini ja uuteen blogiini, joka on Hullujen teekutsujen luonnollinen jatkumo. Uudessa blogissani kirjoitan pääasiassa itsetuntemukseen, elämäntaitoon, arkipäivän henkisyyteen, tietoiseen läsnäoloon, itsensä rakastamiseen ja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin liittyvistä asioista. Blogin avajaisten kunniaksi arvon myös lähiaikoina lukijoiden kesken ihania luonnonkosmetiikkatuotteita. Toivottavasti nähdään siellä!22.4.2011

Joutilaan aamun mustikkarahkapirtelö


Mustikkarahkapirtelö on lempeä aloitus aamulle. Se sopii hyvin joutilaisiin aamuihin, jolloin ulkona on sateista ja harmaata, eikä keittiössä tassutellessa ole vielä ihan varma siitä onko täysin hereillä. Tai siitä, haluaako edes olla vielä täysin hereillä. Itse kaadoin rahkajuoman pitkään lasiin, join sen hitaasti nautiskellen ja tuijotellen ikkunasta sumuisin silmin. Sitten kömmin takaisin sänkyyn. Aamiaisen voimalla jaksan hyvinkin haahuilla unimaailmassa vielä muutaman tunnin.

2 kommenttia:

  1. Ihanan hidasta ! Raukeus kunniaan, eikö ;)
    Itse haikailen meidän tehosekottajan perään, poikani (11v.) sai sen Joulupukilta lahjaksi, ja minä menin ja rikoin...savu vaan nousi. Nyt salaa toivon että vaikkapa äitienpäivälahjaksi uuden toisi joku...kaikki muksutkin rakastivat smootheja. Ja se on niin hyvä tapa saada ne syömään hedelmiä ja marjoja.

    VastaaPoista
  2. Todellakin! Täälläpäässä se raukeus vaan tuppaa toisinaan olemaan hieman ylenpalttista. Mutta aika aikaa kutakin.

    Toivottavasti saat äitienpäivälahjaksi tehosekoittimen. Itse en enää pärjäisi ilman, vaikka ostin tuon vasta viime syksynä.

    VastaaPoista

♥ Say hello or leave a comment, please! ♥ Ilahdun moikkauksista ja kommenteista! ♥